Şimdi Ara

Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim 'Kelime Safarisi' Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli DH üyeleri ve mobil geliştirici dostlarım,

Uzun süredir üzerinde büyük bir emekle çalıştığım, çocuklara yönelik eğitici ve eğlenceli bir mobil oyun projesini nihayet tamamlayıp Google Play Store'da yayınladım. Oyunumuzun adı **Kelime Safarisi** (Nini Play).

Oyunumuz, çocukların keyifli vakit geçirirken aynı zamanda dil becerilerini geliştirmelerini, renkli görseller ve sesli yönlendirmelerle yeni kelimeler öğrenmelerini amaçlıyor. Tamamen aile dostu ve güvenli bir içerik yapısına sahip.

Şu anki en büyük hedefim, algoritmanın bizi fark etmesi için tamamen organik ve temiz indirmeler elde etmek. Biliyorsunuz ki bu süreçte biz geliştiricilerin en büyük gücü kendi aramızdaki yardımlaşma.

Sizlerden ricam
    Uygulamayı indirip, birkaç dakika göz atıp, mağazada olumlu bir puan ve samimi bir yorum bırakarak bana destek olmanız.

Karşılıklı Yardımlaşma
    Konu altına uygulamasını bırakan ya da bana PM (özel mesaj) üzerinden ulaşan tüm arkadaşların uygulamalarını ben de seve seve indirecek, test edecek ve 5 yıldızlı yorumumla organik destek sağlayacağım. Yardımlaşarak hep birlikte büyüyebiliriz!

**Oyun Linki* 

Şimdiden zaman ayıran, destek olan veya en azından bir başarılar dileyen herkese çok teşekkür ederim. Eleştirileriniz ve önerileriniz benim için çok kıymetli, oyunu geliştirmem için bana yol gösterecektir.

Herkese iyi forumlar, bol kazançlar dilerim!
    Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum Kendi İmkanlarımla Geliştirdiğim "Kelime Safarisi" Yayında! Desteklerinizi Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyital1 -- 5 Haziran 2026; 15:22:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.