Şimdi Ara

Kaza yaptım, Kaskodan mı yoksa cepten mi yaptırmak mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. aracımla ufak bir kaza yaptım. Sabah 2-3 ustaya aracı gösterdim. 15-20 Bin TL civarına yaparız dediler. Gittiğim ustalar arkadaşımın arkadaşı, sözüm ona dost işi fiyat verilmiş.

Daha önce hiç kaza yapmadım,4.Basamak indirimim var. Bu hasarı kaskodan yaptırırsam, Trafik Sigortasında ki indirim oranı da düşer mi?

Bu konularda hiç bilgim yok, bu hasarı cepten yaptırmak mı mantıklı olur yoksa kaskodan mı?

Göçük düzeltme ve lokal boya yapılacakmış. Şoför kapısında kasmadan dolayı ufak bir göçük oldu. belli belirsiz.

• Merhaba,

Geçmiş olsun. Sanırım tek taraflı bir kaza geçirdiniz. Kaza tek taraflı ise trafik sigortanızın hasarsızlık indirimi olumsuz etkilenmez.

Kaskodan aracınızı yaptırmanız ve ikame araç hizmetinden yararlanmanız uygun olabilir. Poliçenizde hasarsızlık indirimi koruması varsa veya özel anlaşmalı servislerde yapılan onarımlarda hasarsızlık indiriminiz korunuyorsa, bunu değerlendirebilirsiniz.

En doğru cevabı, poliçenizdeki teminatlara hakim olan acentenizden alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

www.bizbize.com.tr
    0 312 473 21 56
  • Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

değerli bilgileriniz için teşekkürler.

Tek taraflı kaza,evet. İkame araç ihtiyacım yok. Kaskodan yaptıracağım. Hasarsızlık indirimi korumasını ilk defa duydum.

şuan 4.basamak,yenilerken 5. basamak indirimi uygulanacak. Şayet hasarı kaskodan yaptırırsam 3.basamağa düşeceğim.

hayırlı günler.

Rica ederiz, geçmiş olsun.

www.bizbize.com.tr
    0 312 473 21 56
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.