|
Bildirim

|
Son 15 yıldır vpn, downloader, upload siteleri vs tüm aktivitemi bitirdim. Valla huzura erdim. Param varsa indirip izliyor veya oynuyorum. Antivirüsler bulmasa bile bu tür sitelerde gizli gizli yazılımların sisteme girdiğini düşünüyorum.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek81 -- 9 Mayıs 2026; 19:59:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 10 Mayıs 2026; 09:42:19 > |
|
gençliğimde kullanırdım bu yazılımı, ismi tanıdık geldi, film indiryordum herhalde |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |
|
idm akar. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|