|
AMD Ryzen AI MAX+ 495 ortaya çıktı: 192 GB bellek ve dahası
-
-
"16 çekirdekli Zen 5 mimarisine dayanıyor"
"RDNA 3.5 mimarisine dayanan bu birim, önceki nesil 8060S'e kıyasla daha yüksek frekanslarla çalışıyor."
"2026 sonu veya 2027 başında tanıtılması bekleniyor."
AMD yine aynı şeyi ısıtıp ısıtıp AMD fanboylarının önüne çıkarıyor desenize
Bir de önüne AI ULTRA MAX SUPER GOLDEN HYPER yazmışlar. Bu ısıtıp ısıtıp yeniden çıkarma işini Intel yapınca zırlıyor AMD faboyları ama şimdi sesleri çıkmaz.
_____________________________ -
20 sene önceden fırlamış bir yorum gibi adeta. AMD kimsenin babasının markası değil... Sen strix Halo işlemcili bir makineye sahip misin? Değilsen hiç konuşma bence - Kaynak: donanimhaber.com
_____________________________ -
Boş bir şey olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun.
Morgan Freeman -
bir kaç istisna dışında yazılımlar zaten bütün çekirdeklerden yeterince istifade edemiyor. AMD intel gibi sahtekar olsaydı Threadripperları desktop tarafına sürüp çok kolay kullanıcıyı aldatabilirdi. Bu çok hoş bir cpu, tam masaüstü kullanıcısına göre, fazlasıyla yeter. Fiyatlar ise tamamen intel ve savaş cart curt abdyi iflasa sürükleyen siyonistlerin kabahati
-
aynı yorumu yıllarca soket değiştirip işlemcileri ısıtıp koyan intel içinde yazdınız mı ?
amd ve intel işlemciler kullanıyorum.İhtiyaç ve çözümde hangisi önde ise onu kullanıyorum fanboy diye yazmanın amacı ?
Amd bazı işlemcilerde kulvarında tek kaldı rakibi olarak intel yok farkındamısınız.
-
Bak orada koca koca ne yazıyor:
"Ryzen AI MAX+ 495, tek çekirdekte yaklaşık %5, çok çekirdekte ise %10 civarında daha yüksek skorlar elde ediyor. Grafik testlerinde ise performansı büyük ölçüde mevcut nesille benzer."
AMD denen küçük firma aynı şeyi ısıtmış önüne AI SUPER ULTRA MAX yazıp getirmiş işte. Bariz. Bunu eleştirmek için strix halo sahibi mi olmam gerekiyor sana göre? Neyi eleştirdiğimi anladın mı sen? Intel benzeri şeyi yaptığında mesela 13900K üstüne 14900K getirdiğinde haklı olarak eleştiren AMDcilerin hepsi 13900K kullanmış mıydı sence. Onlara da sormuş muydun Intel'i eleştiriyorsunuz ama hiç 13900K kullandınız mı diye bir kere yazdın mı?
Mesajımda neyi eleştirdiğimi anladın mı her şeyden önce?
Ben halo malo kullanmadım. FX 6300 kullanıyorum. Overcloklu. Yıllardır gayet memnunum. En ufak bir eksiklik hissettirmiyor bana. Şu ana kadar alabildiğim en iyi işlemci ve işimi de görüyor. Ama param olsaydı Intel'den başka işlemci almazdım.
Çevremde parası olup AMD alan bir tek kişi yok. Hepsi Intel alıyor parayı bulur bulmaz. Ben de öle yapacağım. AMD almam aldırmam. Parası olanın kuralı belli "arabanda yıldız olacak, işlemcin mavi kutulu olacak"
Gerisi fasa fiso.
AMD piyasa değeri: 556 milyar dolar
Ayrıca burada suç AMD'de değil Intel'de. Intel adam olsaydı da karşısına ürün çıkarsaydı. Ama karşısına adam akıllı ürün çıkarayaman Intel suçsuz AMD suçlu öyle mi?
9850X3D'nin tüm Intel serisine oyunlarda nasıl hunharca tecavüz ettiğini biliyoruz. Forumda işlemci konusuna bak istersen. Intel işlemci kullanan yok. Kendi hayal dünyanı takdir ediyorum doğrusu. Söylediğin şeye gönülden inanıyorsun. Perakende satışlarında Intel ilk onda bile yok. Belki bir iki tane girmiştir.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
"Intel piyasa değeri: 481 milyar dolar
AMD piyasa değeri: 556 milyar dolar"
Intel karşısında AMD her zaman küçük, minnak bir firmadır. Intel'in büyüklüğü ne borsa büyüklüğüdür ne satış büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü tarif edilemez. Zaten 14 nm bile dökemeyen bir firma, döküm işinde TSMC'ye bağlı bir firma Intel gibi hem dökümcü hem de tasarımcı ile yan yana bile anılamaz. Arada klas farkı var.
AMD Mediatek'le falan kapışır anca. Mavisine hasta olduğumuz Intel dökümde TSMC, işlemci tasarımında Apple, GPU'da Nvidia ile kapışan bir dev. Adeta teknolojinin gözbebeği. İnsanlığın ve ilerlemenin umudu resmen.
"Ayrıca burada suç AMD'de değil Intel'de. Intel adam olsaydı da karşısına ürün çıkarsaydı."
Yani sana göre Intel (mesela 13900K->14900K da yaptığı gibi) aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze getirince suçlu. AMD aynı şeyi yapınca yine Intel suçlu, AMD'de sorun yok.
" Intel işlemci kullanan yok. Perakende satışlarında Intel ilk onda bile yok. Belki bir iki tane girmiştir."
Benim çevremde parayı bulunca hatunu ve AMD işlemcisini değiştirmeyen tek bir kişi yok. Çevreni acilen gözden geçirmen gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 5 Mayıs 2026; 16:4:57 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt