|
Selamlar hocalarım, Mühendislik projelerinde, yarışma araçları için parça üretirken veya dışarıya iş yaparken sürekli "Bu parçanın maliyeti tam olarak ne oldu?" sorusuyla boğuşuyordum. Excel tablolarıyla filament gramajı, elektrik tüketimi, fire payı hesaplamak bir yerden sonra işkenceye dönüştü. Piyasada tam aradığım gibi pratik bir araç bulamayınca kolları sıvayıp kendi Android uygulamamı geliştirdim. Adını 3D Cost Studio koydum, an itibarıyla Play Store'da yayında. Forumdaki 3D yazıcı kullanıcılarının ve maker dostların işine yarayacağını düşündüğüm için özellikle buraya konu açmak istedim. Uygulamaya Neler Ekledim?
Sizlerden ricam, müsait olanların indirip denemesi. Hata bulursanız, "şunu da ekle çok iyi olur" dediğiniz bir özellik varsa veya genel eleştirilerinizi paylaşırsanız uygulamanın gelişimi için bana inanılmaz katkı sağlamış olursunuz. Play Store Linki: 3D Cost Studio: Print Pricing - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qxnstudio.coststudioVakit ayırıp inceleyen, destek olan veya eleştiren herkese şimdiden çok teşekkürler. Sorunsuz, tablaya tam yapışan baskılar dilerim! ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler