Şimdi Ara

Xbox Game Pass fiyatlarına indirim geldi: Ultimate paket 529 TL'ye düştü! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gamepass kütüphanesine çöplük demek için ya çok cahil olacaksın ya da oyunla hiç alakası olmayan bir art niyetli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 23 Nisan 2026; 11:15:8 >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Xbox Series S almıştım fiyatı uygun diye. İlk zam geldiği gün satışa çıkarttım ve PS5 aldım iyi ki de almışım. Bunların yıllık abonelik fiyatıyla 2 yılda bir PS5 alırsınız. Çıldırmışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc fiyatı iyi bence ya 420 TL. Zurna tavuk ayran alsanız 300TL artık, bir zahmet verin 420TL'yi de.

Veremeyiz maalesef nerden baksan 10$ eder. Yıllık 120$ eder. Daha uygun olması lazım. Çünkü atıyorum. Bir oyunu bitirmek bir ay bile sürebiliyor. Üstelik düzenli olarak bitirme/oynama gibi bir zorunluluğumuz yok. Tek hayat amacımız bu değil. Kendi adıma söylüyorum. Bu paketlere aylık 3 dolardan fazla vermem. Ha zengin olsaydım 20$ bile paşalar gibi öderdim. Ama öyle bir ülkede yaşamıyoruz.

• Bu xbox zırt pırt değişiklik yapıyor. Bu böyle kalmaz 3 ay sonra yine değişir bir şeyler.

• Valla bende yıllardır gamepass kullanıyordum bu fiyatlarla 2 aydır bırakmıştım ama bencede hala yüksek Türkiye ye göre. Bende artık steam den direk oyunu satın alıyorum. Max 300 tl olmalı.

*Ass Rog Strix G16 Notebook

*Xbox Series X
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.