|
Bilincimin oluştuğu ilk andan beri her zaman orada olduğunu bildiğim bir eğrilik olan tıp dilinde plagiocephaly olarak geçen kafatası şekil bozukluğuna sahibim henüz küçükken hep aynı tarafa yatırılmamdan dolayı kafamın bir tarafının bariz düzleşmesi diğer tarafının daha yuvarlaklaşması olan bir durum bu. Küçüklüğümden beri kafamda iki şey vardı 1) bu estetik implant ameliyatı ile kafamın olması gerektiği görünüme kavuşturmak bu çektiğim özgüven sorunundan insanların garip garip suratıma kafama bakıp bir tersliğin olduğunu sezme bakışlarından kurtulmak ve de karşı cins ile artık ciddi bir ilişkiye başlamak 2) Jandarmalık/Polislik sınava 75 gün kaldı ve ben jandarmalık/polislik garantiledim diyebilirim ama şu aklıma geldi mesleğe girdiğimde biriktirdiğim parayla (bu ameliyat için doktorların bana beklenen fiyat olarak verdiği aralık 7-10 bin dolar arası) bu ameliyatı olmak jandarmalıkta veya polislikte herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? bilen bilmeyen yorumu olan herkese ihtiyacım var çünkü yapacağım bu tercihin geri dönüşü olmaz *Ek bu hastalık ne tarafınızda olduysa sağ veya sol o tarafı dümdüz edip diğer tarafınızı yuvarlaklaştırıyor yani normal olması gereken gibi yapıyor örnek olarak benim sol tarafımda meydana geldi sol tarafımda yani kafamdaki sol tarafta aklınıza gelebilecek her şey dümdüz başım alnım oksipital parietal temporal şakaklarım çenem elmacığım hatta dişlerim bile solda düz sağda çıkık yuvarlak yani olması gereken gibi bu estetik sendromunu Türkiyede 40 milyonda 1 görürsünüz ben bu türün nadir örneklerindenim herkes gibi şanslı değiliz |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler