< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Eylül 2026; 13:23:30 > |
NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]
-
-
takip ediyorum, araştıracağım ve öğreneceğim. teşekkürler
_____________________________ -
Elinize sağlık, çok detaylı bir rehber olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Takip...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Üstad, çalışmanız ve güzel sunumunuz için teşekkür ederim.
Güncelleme geldiğinde; sıfırdan kurulum önermişsiniz, birazdan o işleme başlayacağım.
Sonrasında paylaşımlar, yardımlaşmalar için takipteyim.
Sağlıklı ve keyifli izleme dilekleri ile
Saygılar.
Takip.. Elinize sağlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takibiniz, paylaşımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler...
Yazıyı hazırlarken yazı içinde geçen linklere DH'nin flag atıp kötü görüntü oluşturmasını önlemek için linkleri ilgili ifadelere köprü şeklinde bağladım. Bu bağlantılar yazıda altı çizilmiş şekilde gözükmektedir. İnternette ayrıca arama yapmanıza gerek kalmayacak şekilde yazı içinde geçen, ihtiyaç olabilecek tüm linkleri bu şekilde bağladım. O sebebten yazıyı okurken altı çizili kelime ve ifadelere ayrıca dikkat etmenizi öneririm...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens) -
Bende takipteyim.
Emek var teşekkürler konu için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “Uyuyan milletler, ya ölür ya da köle olarak uyanır." Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK -
Stremio konusunda o kadar süre bize katlandığınız için bizde size teşekkür ediyoruz 🙂...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens) -
Takip iyi bir alternatif olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lady luck is smilin'. -
üstad hem konu yeni hem ben farklı alanlardan daha önce bulup yaptığım denemelerde; acemilik-yanlış veya eksik bilgi vs. gibi durumlar sonucunda aşadıda ki açıklamaları belirteceğim. Eksik-yanlış vs. gibi durumlar var ise hem forumun bu bölümüne gelen arkadaşlardan benim gibi olanlara yardımcı olabilir hem de düzeltmeleri yapabiliriz amacı ile yazıyorum. Teşekkürler.
Uygulamayı kullanırken kumanda ikon ayarı var mı? bulamadım; Neyin üzerindeyim! göremiyorum, mause kullanarak işlem yapıyorum, film-dizi-ayarlar vs hangisi üzerinde olduğumu kumandadan göremiyorum.
Pc üzerinden eklentileri hesabımla düzenlediğimde; hesabım senkronize olması gerekiyorsa medya box da uygulamayı açıp kontrol ediyorum gerek eklenti gerek güncelleme kontrolleri yenileme yapıyorum ama pc de ki eklentiler uygulama üzerinde gözükmüyor.
Herhangi bir debrid vs. ücretli hesap olmadığından; torrentio seçenekleri gelsede göstermiyor.
Uygulama otomatik exo playeri seçse de altyazı opensubtitle v3 plus vs. nasıl çalışıyor? otomatik alması gerekiyorsa; altyazı seçeneklerinde dil TR ama herhangi bir film seçtiğimde exo ile başladığında; TR altyazı seçeneklerde olmadığı gibi indirme seçenekleri de yok.
Harici medya player kullandığımda; birden fazla medya playerde video sağlıklı açılırken hemen çoğunda altyazı bulma işi olmuyor ki vlc açıyor TR altyazı bulmuyor(güncel bir film ve başka ortamda bulunup indirilip izlenebiliyor.
Ayarlara girip opensubtitle v3 plus op.com, traltyazı.org vs de herhangi bir kullanıcı adı şifre ile giriş ayarı yok ya da ben bilemedim.
Savaş içinde savaş örneği ile stremioda açtığımda; ayarlarımdan ve medya uygulamasından TR altyazı uygun olanı bulup indirip izleniyor; aynı durum Lumero adlı stremio-nuvio uygulamaları alternatifinde de geçerli, rahatlıkça TR altyazı seçenekleri ile izlenebiliyor.
Kullandığım Zidoo Z9XPRO kendisi tüm formatları rahatlıkla oynatabilen bir box ve medya player 5.0 uygulaması stremio-lumero da ki filmleri çözüp oynatma ve altyazı seçeneklerini sorunsuz sunarken; nuvio da bu medya player uygulamasında oynatılamıyor;
Aynı durum kullanmakta olduğum zidooplexmod uygulaması içinde geçerli
Uzun olduğunun farkındayım ve özürdilerim.
Lumeroyu siz de denemiş ve görüşünüzü kısaca kıyaslamıştınız; Lumeronun torrentioyu stremio gibi alması göstermesi, ücretli bir debrit-torbox vs. hesabı olmadan da gösterebilmesi ve ayarlar üzerinden çok iyi altyazı seçenekleri sunması ve bir filmi açtığımda; üretilmiş tüm altyazı seçeneklerinin gelmesi ve seçilmesi güzel.
Eksik ya da yanlış ayar ve bilgiler yazdıklarımda mevcut ize düzelterek doğruya ulaşmak isterim,
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 26 Mart 2026; 11:42:44 >_____________________________ -
Geri bildirimleriniz için teşekkürler... Karşılaştığınız sorunlara kendi tespitlerime göre cevap vereyim:
=> "Uygulamayı kullanırken kumanda ikon ayarı var mı? bulamadım; Neyin üzerindeyim! göremiyorum, mause kullanarak işlem yapıyorum, film-dizi-ayarlar vs hangisi üzerinde olduğumu kumandadan göremiyorum."
- Uygulamanın Android tarafında mobil ve TV/Box sürümleri var. Çapraz olarak kurulabiliyorlar mı emin değilim, denemedim. Eğer Zidoo z9x pro cihazınıza olması gerektiği gibi TV/Box sürümünü kurduysanız TV'ye göre optimize edildiği için mause hareketlerine ve tıklamalarına tepkime vermeyecektir. Kumanda kullanımında ise Shield TV'de ben bir sorunla karşılaşmadım hatta kumandanın uygulamada oldukça seri olduğunu söyleyebilirim. Kumanda ile kullanımda hangi seçenek üzerinde olduğunuzun anlaşılmaması durumu ise Görünüm ayarlarından olabilir. Kurulumla seçilmiş temaya dıkunmadım. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama benim Shield'de karanlık tema hakim olduğundan default olarak siyah/beyaz renklerin kullanıldığı White teması ile yüklendi ve ekranda da görüldüğü gibi gayet farkedilebilir görünürlükte. Sizde farklı bir tema seçili ise bununla değiştirerek dener misiniz:
=> "Pc üzerinden eklentileri hesabımla düzenlediğimde; hesabım senkronize olması gerekiyorsa medya box da uygulamayı açıp kontrol ediyorum gerek eklenti gerek güncelleme kontrolleri yenileme yapıyorum ama pc de ki eklentiler uygulama üzerinde gözükmüyor."
- Öncelikle TV sürümüne hesap bilgileriniz ile giriş yaptığınızdan emin olun. Ayarlardan hesap kısmına baktığınızda şu şekilde bir ekranınız olmalı:
PC üzerinden denemedim ama mobil uygulamasında (Android) Nuvio Sync aracılığıyla senkronize olduğu gözüküyor. Uygun vaktinizde mobil cihazınızada yükleyerek dener misiniz? Ayrıca ben Stremio'dan eklenti taşımalarımı mobil web tarayıcı aracılığıyla yapmıştım ve şu anda da Shield'de o eklentileri kullanıyorum.
=> "Herhangi bir debrid vs. ücretli hesap olmadığından; torrentio seçenekleri gelsede göstermiyor."
- Bendeki eklentilere debrid hizmetleri tanımlı olduğu için diğer durumu deneyemiyorum. Torrentlar hiç mi listelenmiyor veya listeleniyor ama tıkladığınızda oynatmaya başlamıyor mu? Eğer güncel bir içerik listeleniyor ama oynatmaya başlamıyor ise paylaşım oranı düşük olduğundan, dosya bitrate'i yüksek olduğundan veya servis sağlayıcınızın P2P kısıtlama getirdiğinden olabilir. Boyutu, bitrate'i, çözünürlüğü daha düşük içerikleride dener misiniz; onlarda da aynı sorun oluyor mu?
=> "Uygulama otomatik exo playeri seçse de altyazı opensubtitle v3 plus vs. nasıl çalışıyor? otomatik alması gerekiyorsa; altyazı seçeneklerinde dil TR ama herhangi bir film seçtiğimde exo ile başladığında; TR altyazı seçeneklerde olmadığı gibi indirme seçenekleri de yok.
Harici medya player kullandığımda; birden fazla medya playerde video sağlıklı açılırken hemen çoğunda altyazı bulma işi olmuyor ki vlc açıyor TR altyazı bulmuyor(güncel bir film ve başka ortamda bulunup indirilip izlenebiliyor.
Ayarlara girip opensubtitle v3 plus op.com, traltyazı.org vs de herhangi bir kullanıcı adı şifre ile giriş ayarı yok ya da ben bilemedim."
- Uygulamanın altyazı hizmeti Stremio ile bire bir aynı aslında. Öncelikle uygulamanın altyazı ayarlarında birinci tercih olarak Türkçe'yi seçmiş ve diğer ayarları yapmış olmalısınız. Mobil sürümdeki altyazı ayarlarında TV sürümünden farklı olarak dahili altyazıya öncelik verme seçeneği mevcuttur. Ayrıca oynatıcı ayarlarındaki varsayılan olarak seçili dahili oynatıcıyı değiştirmemelisiniz. Nuvio içeriği oynatmaya başladığında oynatıcı menüsündeki altyazı ikonuna tıklarsanız altyazı eklentilerinden getirdiği seçenekleri görürsünüz. Bu altyazılar uygulamanın geçici belleğine alınıyor, ayrıca indirmeye gerek yoktur. Kullandığınız eklenti benim önerdiğim Opensubtitle v3 sürüm: 1.0.0 yani şu linkteki ise anonimdir, opensubtitle hesabınıza girmeye gerek kalmadan işini yapar. Opensubtitle en geniş arşivi olan sitedir. Eğer bir altyazı orada yoksa başka sitelerde de olmadığına emin olabilirsiniz. Varsa büyük ihtimal makine çevirisidir:
https://opensubtitles-v3.strem.io/manifest.json
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Mart 2026; 15:9:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
@tayaydin hocam ben geçenlerde kurdum ." Herhangi bir debrid vs. ücretli hesap olmadığından; torrentio seçenekleri gelsede göstermiyor." benim de debrid üyeliğim yok torentio üzerinden videolar gösteriliyor ama oynatmıyor. torrent üzerinden video oynatma özelliği henüz aktif değil gibi bir hata veriyordu. ben de uygulamayı silmiştim. henüz debrid üyeliği olamadan torentio kullanılmıyor sanırım
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim 👍🏻...
rica edeim
Geri bildirimler için çok teşekkür ederim.
Sizin ekran paylaşımlarınız sonrasında kontrol ettiğimde; uygulama yanlış olmuş, doğru uygulama ile hemen hemen hepsi düzelmiş oldu.
Bunun için çok özürdiler ve teşekkür ederim.
Torrentioya gelince; zaten sistem örnek:sınners; seçtiğimde eklentilerden bütün taramaları yapıp ekrana getiriyor ama öncelik nuvıo stremio addon/elfhosted vs. gösterilebilecekler geliyor sonra torrentio eklentilerinde gelen farklı gb lardan hangisi tıklasak hiç birinde tepki vermiyor.
Tahmin doğru ise bu bağlantı realdebrid ücretli olmaz ise herhangi bir oynatma yapmıyor yani stremio ya da lumera gibi değil. Yanılma payımda yüksek olabilir
Tekrar hem özür hem teşekkürlerimi bildiririm
Saygılar
bende de oynatmıyor.. tüm ayarlarım tamam. debrid şart sanırım.
_____________________________ Grundig 55 GGO 9900 B Oled
NVIDIA SHIELD Pro
Ps5 -
Eklenti taşıyınca APİ keyler de bir sorun olurmu acaba bilginiz varmı ? yoksa tekrardan mı oluşturmak lazım
|
Dostlar Nuvio resmi web sitesine Community Collections adıyla bir koleksiyon paylaşım bölümü koymuş. Sergilenip paylaşılmış topluluk çalışmalarını buradan direkt profilinize kurabiliyorsunuz. Paylaşılan kataloglar ekran görüntüleri ile güzelce tanıtılıp kategorilere ayrılmış; örneğin hiçbir ekstra eklenti kurmadan kullanabileceğiniz koleksiyonlar bile var. Bugün sayfada bu konu üzerine yazışmıştık. Web sitesine bir bakayım dedim; şok oldum. Çok güzel paylaşımlar var; mutlaka ziyaret edin:
(Hesap giriş bilgileriniz ile web sitesine girdiğinizde seçtiğiniz profile direkt kurabiliyorsunuz. Mevcut düzeninizi bozmak istemiyorsanız bir deneme profili oluşturun o profile kurun) |
|
07.09.2026
Değerli dostlar uzun bir mesai harcayarak ilk mesajı (nerdeyse sil baştan) yeniden düzenledim.. Sayfanın uzun ömürlü olması adına içerikteki bilgileri forum kuralları çerçevesinde sorun yaşamayacak bir dille revize etmeye çalıştım. Bunun haricinde yapılan değişiklikler: - Yeni bir tanıtım afişi hazırlandı, Nuvio'nun flaş özellikleri ana başlıklar halinde sıralandı, mesajın başına eklendi. - Konu başlığında, uygulamanın artık tüm yaygın platformlarda kullanılabilir olduğu vurgulandı. - İlk mesajın başına sorumluluk reddi uyarısı eklendi. - Nuvio wiki sayfasından bahsedildi, linki eklendi. - Nuvio ile direkt ilgisi olmayan, dolaylı bilgiler sayfada kalabalık oluşturmaması için spoiler penceresine alındı. - Resmi satın alma/kiralama ve stream yayın servislerine yönlendirme eklentisi "WatchHub" tanıtıldı. - "5 adet profil ekleyebilme özelliği" şeklinde olan önceki bilgi 6 adet olarak güncellendi; görsel yenilendi. - Nuvio resmi sitesindeki kapak ve koleksiyon paylaşım linki eklendi, bilgi verildi. - "holograpys"ın geliştirdiği "Nuvio Enhanced" çalışmasından bahsedilip linki eklendi. - “Sıkça Sorulan Sorular” da Türkçe dublajlı içerik izlemek isteyenlere öneriler yapıldı. - Kraptor'un artık geliştirmeyeceğini duyurduğu reposuna yapılan yönlendirme linki silindi. - Artık çalışmayan Muhalif09'in Legal Türk IPTV M3U Playlist'i yerine yine forumda sayfası olan ByteFix Repairs'in playlisti eklendi. - "Tavsiye Edilen Eklentiler" başlığı "Sayfada paylaşılan, İlgi Çekici Eklentiler" olarak değiştirildi. - "Sayfada paylaşılan, İlgi Çekici Eklentiler"e ghettomania'nın paylaştığı "Nova Streams" ve mcgoktug'un paylaştığı "HdHub Stremio Addon" içerik sağlayıcı eklentileri ilave edildi. - Uygulamanın Windows PC sürümü çıktığı için Android emülatörleri ve WSA aracılığıyla kurulum anlatımı silindi. - Kurulum kılavuzları için Nuvio Wiki'nin ilgili sayfa linki referans olarak verildi. - "ghettomania"nın paylaştığı, eklenti kurulumunda rehberlik yapacak StreamRehber uygulamasından bahsedilip linki verildi. |
|
Merhaba herkese, Daha önce Nuvio ile birlikte çalıştığımı ve geliştirme sürecinde yer aldığımı paylaşmıştım. Ancak birtakım konularda uygulama sahibiyle bazı fikir ayrılıkları yaşadım. Bu nedenle bir süre önce kendi yolumu çizerek NuvioEnhanced isimli projeyi geliştirmeye karar verdim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki amacım mevcut Nuvio uygulamasını kötülemek veya resmi sürümün yerini almak değil. Nuvio benim de uzun süredir değer verdiğim bir proje ve resmi sürüme gelen yenilikleri takip etmeye devam ediyorum. Hatta yeni güncellemeleri mümkün olduğunca hızlı şekilde NuvioEnhanced'e entegre etmeye çalışıyorum. NuvioEnhanced'in çıkış noktası, kullanıcıların daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip olması, bazı eksik gördüğüm noktaların iyileştirilmesi ve topluluktan gelen geri bildirimlerin daha hızlı şekilde değerlendirilmesi oldu. Güzel haber ise cihazınızda hem resmi Nuvio sürümünü hem de NuvioEnhanced sürümünü aynı anda kullanabilirsiniz. İki uygulama farklı paket adlarına sahip olduğu için birbirleriyle çakışmaz ve kullanıcılar diledikleri sürümü tercih edebilirler. NuvioEnhanced içerisinde birçok bölümü baştan ele aldım. Özellikle Hero bölümü olmak üzere çeşitli arayüz alanları yeniden tasarlandı, geliştirildi ve daha modern bir deneyim sunması için yenilendi. Bunun yanında kullanıcı deneyimini iyileştiren birçok küçüklü büyüklü dokunuş, performans geliştirmesi ve hata düzeltmesi de yapıyorum. Projeyi geliştirirken benim için en önemli noktalardan biri hızlı geri dönüş verebilmek. Kullanıcıların karşılaştığı hataları, önerileri ve istekleri mümkün olduğunca kısa sürede değerlendirip çözmeye çalışıyorum. Elbette her önerinin hemen uygulanması mümkün olmayabilir ancak topluluktan gelen geri bildirimler geliştirme sürecinde önemli bir rol oynuyor. Ayrıca NuvioEnhanced için bir Discord topluluğumuz bulunuyor ve şimdiden 300'den fazla kişiye ulaştık. Discord sunucumuzda yeni özellik fikirlerini, hata bildirimlerini, geliştirme sürecini ve gelecekte yapılabilecek yenilikleri birlikte konuşuyoruz. Topluluk tarafından önerilen fikirleri değerlendiriyor, bulunan hataları takip ediyor ve mümkün olduğunca şeffaf bir geliştirme süreci yürütmeye çalışıyorum. NuvioEnhanced'in sadece benim geliştirdiğim bir uygulama değil, kullanıcıların geri bildirimleriyle birlikte büyüyen bir proje olmasını istiyorum. Aşağıya bazı özelliklerden kısa bir kesit bırakıyorum. Eğer projeyi denemek, geri bildirim vermek veya geliştirme sürecine katkıda bulunmak isterseniz Discord sunucumuza sizleri de beklerim. Desteğiniz, geri bildirimleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim. NuvioEnhanced'i birlikte daha iyi bir noktaya taşımayı umuyorum. Github: Releases · yesnt10/NuvioMobile-Enhanced https://github.com/yesnt10/NuvioMobile-Enhanced/releasesDiscord: |
|
Cloudstream ile ilgili güncellemeler yapıldı. Bir sonraki sürümde aktif olacaklar.
|
|
Yok, estağfurullah... Mobil sürümden ümit kesilmiş gibi "Nuvio'yu da yalnızca tv'de kullanacaksak ..." diye başlayan ifade olunca haliyle öyle anlaşılıyor... Tüm cihazlar için geliştirmeler devam ediyor; hiç bir cihaza kararlı sürüm çıkmış değil. Adamlar daha iyi olsun diye sorunsuz çalışan mobil sürümü yeniden yazma kararı aldılar. Yeniden yazılmış mobil sürüme baktım kullanılabilir durumda. Duyrulalı şurada ne oldu ki, Nisan'ın başıydı sanırım. Valla para verseniz bu kadar kısa sürede böyle iş çıkarttıramazsınız.
Sizi tenzih ederim. Sadece tüketmeye alışmış, emeğe saygısı olmayan; önüne geleni eleştirip "çöp" yakıştırması yapan ergenlerden gına geldi. Belki bende bu hassasiyet ile aşırı tepki vermiş olabilirim sizde kusura bakmayın... |
|
Bu gece indirme yapısını kurdum. Sıradaki planım, bir filmi seçtiğimizde kaynak seçme ekranı çıkmadan direkt oynatmaya başlayacak. Default olarak en iyi kaynağı otamatik açacak, izleme ekranına bir ayar simgesi ekleyip çözünürlüğü seçince otomatik o kaynağa geçecek hızlı bir şekilde. ![]() |
|
Uzun uğraşlar sonucu cloudstream linklerini nuvio'ya getirmeyi başardım yaklaşık 12 saat sürdü ama değdi :) Birazdan güncellemeyi yayınlarım. Çok sağlıklı çalışmayabilir ancak geri bildirimlerle düzeltmeye çalışırım. ![]() ![]() ![]() |
|
01.05.2026 İlk mesaj düzenlenmiştir. Yapılan değişiklikler: - Konu başlığında, uygulamanın Google Play'e eklenmesi vurgulandı. - "Kolleksiyonlar" özelliği tanıtıldı. - Trakt listelerine içerik ekleme/çıkarma özelliği tanıtıldı. - m3u playlistler eklendi. - Tavsiye eklentilere: * "AIO Metadata (Tomato Metadata)" * "Streaming Catalogs" * "SubMaker" teşekkürler mcgoktug eklentileri eklendi. - Nuvio Mobile'dan alınan eski ekran görüntüsü yenisi ile değiştirildi. - Eski Nuvio Mobile ile ilgili bilgiler silindi. - OLED panel dostu ayarların tanıtımı yapıldı. - Downloader kodu güncellendi. - Uygulamanın Google Play linki eklendi. - Geliştirici ekipteki Türk arkadaş(lar)dan bahsedildi. - "holograpys"ın çalışmalarının linki eklendi. - Farkedilen imla hataları düzeltildi. - Mesaj düzenleme notu eklendi. |
Benzer içerikler
- h264 player
- nuvio addons
- homatics box r 4k plus
- m3u listesi
- inat tv reklam engelleme
- tcl qm7k
- uydu alıcısı
- şok televizyon
- en iyi projeksiyon cihazı
- tcl c7l
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ffb%2fef%2f7b%2ffbef7b9c74e8dbbab4dcf8b4d57048fa.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fe1%2f60%2fdd%2fe160dd2af9fe09e52a9fa65260e42edd.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f27%2fb7%2f92%2f27b792351014cd418ffb2e7e391ceb7c.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fe3%2fcd%2f54%2fe3cd54da0e7a74adceef35031defeae9.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f1a%2f9f%2f53%2f1a9f53e3acdc27d12b8e83578d659052.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f6f%2f73%2fca%2f6f73ca978c2a21c05abe19ee8f23a2de.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fcd%2f41%2fb6%2fcd41b6708c38fc6a12004915ce5478ec.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f9b%2f23%2f3b%2f9b233b9ccc4d794af7b0da9fcf53d95b.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f27%2f8c%2f65%2f278c6583f6afdd9e72afe8a6e4393b62.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fd1%2f48%2f6c%2fd1486c1366dd9520a60a5a773ee520f6.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fee%2ff8%2fcf%2feef8cf378e823e5836a214e615c1c5f3.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f0b%2f34%2f88%2f0b34881a58c536a9d93451697a99179a.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f60%2f00%2fa6%2f6000a621d069b7952affdc4689c1358a.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fec%2f15%2fda%2fec15da773097b5819127c24776ef846b.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fb5%2fb4%2f08%2fb5b408be2142eee239737fe038e23afd.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fc3%2f39%2f2a%2fc3392a3281531573eab9380dba43c0a4.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f9b%2fc2%2f19%2f9bc21930a278785f8d23c2ae73fb3a44.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f2d%2fe1%2f61%2f2de161b10e36f705303662048d8f7a2c.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f59%2f00%2f76%2f590076a1839105c5f7802b6afa7f97ec.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f9d%2f99%2fa7%2f9d99a70b28f7dd7471269686328b239b.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f98%2f13%2f8a%2f98138a8ee8e884ca9db726e2aea6402c.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f97%2f30%2fc2%2f9730c2866885a31515d660dd0bdd4122.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f2c%2f7f%2f8e%2f2c7f8e987e828ed1f6681925a286e7f4.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f74%2f19%2f49%2f7419497ce2c14394f44dd6fb35d9f0cd.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ffa%2f25%2f86%2ffa25865df6bb5a3813b6f0bbebbc548b.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ff2%2fdd%2f81%2ff2dd813fc81f23210a2e0f0aaddfa8b2.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f4a%2f73%2f89%2f4a73894d1e51d85de546177e8b651a64.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f9e%2f39%2ff1%2f9e39f1e72c76f65dc5602e7290a118ea.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fe9%2f28%2fc8%2fe928c87dace8679a5b0d68f2faa3e058.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fe5%2f40%2fb5%2fe540b50aec0e9b059eff1d5e463c281b.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fc5%2f40%2fe4%2fc540e460a1c18035fee8cf8841ae0b26.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fc0%2f02%2f3c%2fc0023cb8904e1fc93655a9118cab0f61.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fea%2f4e%2f1b%2fea4e1b0c8bf86820e5baabd4dba182bd.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fa5%2ff2%2fa4%2fa5f2a43a85ce1973aab1d8695124f74b.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fee%2f9e%2f5c%2fee9e5c28adf80e3bcec4e2eb0323fa88.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f74%2f55%2fd7%2f7455d7cc1bceba1fcf899b55bda0b585.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ff1%2f34%2fbc%2ff134bc954c807d96baee4bfffa770c88.png&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fd9%2f16%2fe9%2fd916e9ed0db8e1872763c5d84a27cc2b.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f0e%2f64%2f77%2f0e6477ffa86b77bca7d2fac93f962a19.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f03%2f73%2f64%2f037364146f4dacb7da5b043101b7e1cb.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)
![NUViO (Media Merkezi ve Stream Oynatıcı) [Artık Tüm Yaygın Platformlarda]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fba%2f72%2f59%2fba7259a134b32121156637489f768d27.jpeg&t=163250042&width=480&text=1)