Şimdi Ara

In The Grey - Official Trailer (2026) Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Eiza González

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • In The Grey - Official Trailer (2026) Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Eiza GonzálezIGN Movie Trailersyoutube
    In The Grey follows a covert team of elite operatives who live in the global shadows, as comfortable wielding power and influence as they are automatic weapons and high explosives. When a ruthless despot steals a billion-dollar fortune, the team is sent to steal it back on what would be for anyone else a suicide mission. What begins as an impossible heist gets much worse, spiraling into an all-out war of strategy, deception, and survival.
    https://www.youtube.com/watch?v=QvLFzPMN_8M

İşin ilginci çok da fena yapımlar değil. Birisi bu kadar iş çıkarsa en az yarısı çöp olur. Bununkiler en kötüsü vasat. :)

Ben de severim abimizi. 90'ların sonu, 20'lerin başı yaptığı Suç filmleri tam kafa açmalık. En son Ministry of Ungentlemanly Warfare filmini, Gentlemen dizisini izlemiştim. Ardından 2 dizi, bir de film çekmiş.In The Grey - Official Trailer (2026) Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Eiza González Koptu gidiyor.

In The Grey - Official Trailer (2026) Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Eiza González

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.