Şimdi Ara

R6 2006 2C0 YATAK SARMA PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model 2C0 bir R6'ım var. Bir motorsiklet bayisinin ilanından: "Bunu bize bir müşteri getirdiğinde motor kitlemişti, bize ekonomik durumunun yaptırmaya elvermediğini söyleyerek sattı, biz bunu sıfırdan yaptık ve şimdi satıyoruz." denilerek biraz uygun bir fiyata aldım. Yaklaşık 300 km sürerek kendi şehrime getirdim. 2 hafta geçmeden ve daha bana söylenen "rodaj" km'si bile geçmeden bir gün okula giderken motordan vuruntu sesi geldiğini fark ettim. Aldığım bayiye ses ve videoları gönderdiğimde yatak sarmış olabileceğini çalıştırmadan kendilerine göndermem gerektiğini söylediler. Sağolsunlar transfer ücreti hariç benden hiçbir ücret alınmadan şu anda krank ve yataklar değiştiriliyor ancak tekrar yaşanmaması için nelere dikkat etmem gerek? Hevesimi bile alamadan aylardır orada parça ve sıra bekledi motorum. Bu seri R6 sahipleri özellikle yazabilir mi neye dikkat etmeliyim? 500 km içinde rodajda benim yaptığım bir hatadan olma ihtimali mi (ki 6000 deviri bile geçmedim) daha yüksek yoksa motoru toplayanların kabahati olması mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komodor6636 -- 4 Şubat 2026; 5:31:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.