|
Samsung Galaxy S26 serisi, Qi2 mıknatıs beklentisini boşa çıkarabilir
-
-
1 yıl boyunca reklamını yaptılar şimdi aynı cihazları çıkaracaklar ne utanmaz bir firma
-
Boşa düştüm beyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İlle bir şeyleri eksik yapacaklar ki sonraki versiyonu hemen alınsın. Bu sorunu çözemeyecek seviyedeler mi sanki?
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar... -
s-Pen wacom teknolojisi manyetik alandan faydalanıyor. En ufak bir manyetik alanda kalemi sapıtır kendiniz de deneyebilirsiniz ... Samsung bunun farkında ve yeni biri kalem geliştiriyor belki seneye veya birkaç yıl sonra görürüz. Samsung yıllar önce Wacom u da satın almıştı ...
Pil / şarj istemeyen bir kalem teknolojisi önemlidir . Unutulmamalıdır bunun ekran ayağı da vardır. Ekrana özel bir katman ile S-Pen kullanıyoruz! Ekran kalitesini de ciddi etkilemeyecek tek katman ortak katmanlı bir ekranla olgunlaşırsa anca göreceğiz.
Habere şahsen şaşırmadım ama S-Pen siz diğer modellere de gelmeliydi ! Samsung belli ki aksesuarlarda da ne üretilse hepsine uyumlu olsun istemiş ...
Kılıfın bir yüzü manyetiği bloke eden diğer yüzü diğer magnetli aksesuarlarla temas edenli olsaydı da S-Pen yine etkilenmeyecektir ama az da olsa kalınlık ve ağırlık olacaktı araya yalıtkan bir katman koymuşsunuz ... Sanırım bu tip kılıflar da var yani kendimiz başka kılıflarla pekala Samsung harici çözümler yine de olacaktır.
-
Telefonun içinde niye mıknatıs olsun yahu zaten onun yerine pil koy çok istiyosan mıknatıslı kılıf var zaten
-
Niye olmasın ben kılıfsız kullanıyorum sırf bundan dolayı yine almayacağım hali hazırda ullandığım magsafe aksesuarları kullanmak için illa kılıflı mı kullanmam gerekiyor?
-
Kalem yerine pil büyümeli
Evet. 100 kişide 1sen yaoacaksın yada mıknatıs yapıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu yapay zekaya yazdırıp yazdırıp buraya kopyala yapıştır yapıp duruyor, dört kişi de beğenmiş, bu yazmış diye düşünmüş herhalde :))
Bomboş mesaj yazmışsın ne anlatıyorsun? Amaç diğer üreticilerin telefonunu kullanan kullanıcıları kendine çekmek değil mi? Benim gibi iPhone kullanıcılarının 100 tane magsafe aksesuarı oluyor incecik magnetleri cam arkasına yerleştirmek varken neden koyulmadın herkes sizin gibi fakir mi ki mis gibi amiral gemisi telefonlarını iğrenç sararan şeffaf kılıflarla kullansın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 5 Şubat 2026; 11:36:52 >_____________________________ -
Hakkında geçen yıldan kalma notunu da bakayım dedim :) . Desteksiz sallamayı kes ...
Ayrıca like lara da içerlemen bence sende bambaşka sorunlarını dolaylı bu şekilde tezahür etmektedir.
Güldüm . Kendi cümlelerim üstelik .
Algı mı kasıyorsun ?

s-Pen wacom teknolojisi manyetik alandan faydalanıyor. En ufak bir manyetik alanda kalemi sapıtır kendiniz de deneyebilirsiniz ... Samsung bunun farkında ve yeni biri kalem geliştiriyor belki seneye veya birkaç yıl sonra görürüz. Samsung yıllar önce Wacom u da satın almıştı ...
Pil / şarj istemeyen bir kalem teknolojisi önemlidir . Unutulmamalıdır bunun ekran ayağı da vardır. Ekrana özel bir katman ile S-Pen kullanıyoruz! Ekran kalitesini de ciddi etkilemeyecek tek katman ortak katmanlı bir ekranla olgunlaşırsa anca göreceğiz. Habere şahsen şaşırmadım ama S-Pen siz diğer modellere de gelmeliydi ! Samsung belli ki aksesuarlarda da ne üretilse hepsine uyumlu olsun istemiş ... Kılıfın bir yüzü manyetiği bloke eden diğer yüzü diğer magnetli aksesuarlarla temas edenli olsaydı da S-Pen yine etkilenmeyecektir ama az da olsa kalınlık ve ağırlık olacaktı araya yalıtkan bir katman koymuşsunuz ... Sanırım bu tip kılıflar da var yani kendimiz başka kılıflarla pekala Samsung harici çözümler yine de olacaktır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt