|
Bildirim

1 Mobil
|
Oled ekranlara olan önyargıyı dehşet ve ibretle izliyorum, apple'ın iphone x'den beri oled ekran kullandığını bilmiyor sanırım çoğu insan. Geç bile kalındı oled ekranlar için, macbook ekranları hadi yine neyse piksel yoğunluğu, xdr teknolojisi, parlaklığı nedeniyle oled'e yakın kalitede ekranlardı ama ipadlerin ekranı fecaat sadece pro serilerinin ekranları macbook paneli ayarında daha iyi ama onun dışında ekranlar lcd kalitesinde. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Oled ekranlara olan önyargıyı dehşet ve ibretle izliyorum, apple'ın iphone x'den beri oled ekran kullandığını bilmiyor sanırım çoğu insan. Geç bile kalındı oled ekranlar için, macbook ekranları hadi yine neyse piksel yoğunluğu, xdr teknolojisi, parlaklığı nedeniyle oled'e yakın kalitede ekranlardı ama ipadlerin ekranı fecaat sadece pro serilerinin ekranları macbook paneli ayarında daha iyi ama onun dışında ekranlar lcd kalitesinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Ocak 2026; 1:8:42 > |
|
maybe then you will see me as I am, A fragile wreck on a storm of emotion |
|
|
MiniLED bana göre inferior bir teknoloji. Kullanıp görmeyen konuşuyor. M3 Pro MacBook Pro’mda MiniLED ekran var, OLED’le siyah performansı uzaktan yakından alakalı değil. Karanlık bir odada içerik izlediğinde ışık sızıntısı net şekilde görülüyor, resmen LCD hissi veriyor. Ama monitörüm, TV’m ve iPad Pro M4’üm OLED. Bunlar bambaşka bir seviye. Televizyonum 4. senesine giriyor, burn-in yok. Monitör 2 yıllık, onda da yok. OLED care açık, sabit görüntü bırakmıyorum, bu panelleri korumak gayet kolay. Zaten bugün neredeyse her telefon OLED ekranla geliyor, onu hiç tartışmaya bile gerek yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 18 Ocak 2026; 12:6:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
En son Burn-in meselelerinin 2013 te olduğunu düşünürsek 13 sene fln muhtemelen hocam ki LCD’de çözüm değil Burn-in olmuş çok LCD ekran gördüm ben. MicroLED’de bir 10 sene daha uygun fiyatlı üretilemeyeceğine göre şuanda en iyi teknoloji TANDEM OLED panellerdir LCD tabanlı diğer tüm paneller inferior panellerdir bu kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|