|
Merhabalar. 4 yıldır MS hastasıyım, yeni atak geçirdim ve şu anda 6 ayda bir serum tedavisi görüyorum. buna ek olarak epilepsi şüphesiyle 2,5 yıldır takipteyim. Gerekli tüm sağlık belgelerini topladım -kurul raporu hariç, kendi doktorum başka ilde olduğu için sadece hastlık/epikriz raporu verebildi-. Şimdi tecilimi bozup elverişsizdir raporu almayı planıyorum. Ancak E-Devlet üzerinde tecili kaldırırken erteleme iptal nedeninde hangisini seçmem gerekli bilmiyorum. Sağlık sorunları sebebiyle bozup, gidip gidemeyeceğimi öğrenmek asıl amacım. Şayet elverişsiz raporu alırsam da bedelli yapmak istiyorum. Bu sayfada erteleme iptal sebebinde "askere gitmek istiyorum" veya "bedelli askerlik yapmak istiyorum" kısımlarında akış farklılığı oluyor mu? Benim senaryomda "askere gitmek istiyorum" seçeneğini seçip, olası senaryoda bunu "bedelli askerlik yapmak istiyorum" seçeneğine çevirebiliyor muyum? Ek olarak, bu kafa karışıklığı yerine direkt askerlik şubesinden bunu çözmek daha mı kesin bir çözüm olur? Şimdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler