Şimdi Ara

iOS 26 kullanım oranı açıklandı: Son yılların en düşüğü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fransa yavaşlık konusundan dava açmıştı zaten, hala akıllanmadılar.

bu muhabbetin günümüzde bir geçerliliği yok. 10 yıl önceden kalma bir muhabbet hala aynı algı devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    18.7.3 ü başta tüm cihazlara beta kanalından dağıttılar, sonradan kaldırdılar. ben o ara işte 18.7.3 kurdum 12 pro cihazıma. o ara yükleyebilen yükledi 18.7.3 ü. bundan sonra 18.7.4 falan çıkarsa alamayacağız tabii orası var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pegasus'a karşı tam koruma sanırım ios26 ile geldi tabiki hiç kimse günümüzde devletlerden ve siber ataklardan %100 kendini koruyamaz ama ben iphone kullanıcısı olsam (ki hiç niyetim yok) ios 26'ya geçerdim.
    https://cybersecuritynews.com/ios-26-deletes-pegasus-and-predator-spyware-infection-evidence

• pislickadam kullanıcısına yanıt

Ben de güncellemeyi beta kanalından görenlerdenim. Ama zaten 18.7.2'den memmunum diye acele etmedim, yorum bekleyeyim dedim, o sırada komple kaldırdılar. MacOS'un eski sürümlerine 2 sene daha güvenlik güncellemeleri sunuyorlar, MacOS 14 bile güncelleme almaya devam ediyor, isteyen birkaç sene daha yükseltmeden kullanabiliyor. Keşke iPhone'larda da böyle olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.