Şimdi Ara

Bitefight ve Ikariam Ruhunu Geri Getiriyorum! Yerli Web Tabanlı RPG Oyunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
2
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar DH Ailesi,

    Bir süre önce sektördeki daralmadan dolayı işten ayrıldım. Ancak bu süreci karamsarlıkla geçirmek yerine, çocukluğumun en güzel saatlerini harcadığım Bitefight, Gladiatus, Ikariam gibi efsane oyunların tadını verecek ama modern teknolojilerle harmanlanmış bir oyun projesine başladım.

    Amacım p2w bir yapıdan ziyade, gerçekten emek verenin, ticaret yapanın ve strateji kuranın kazandığı, Aydınlık(Melek) ve Karanlık (Şeytan) taraf dinamikleri üzerine kurulu bir evren yaratmak.

    Şu an oyunun temel mekaniklerini (Demirci, Pazaryeri, Arena vb.) kodladım ve arayüzü tasarladım. Aşağıya oyunun güncel görsellerini bırakıyorum.

    Sizlere danışmak istediğim konu şu: Bu projeyi tam sürüm olarak yayına almak için sunucu ve reklam tarafında ciddi bir bütçe ve zaman ayırma aşamasındayım. Sizce 2024-2025 yılında bu tarz web tabanlı oyunlarına hala ilgi var mı? Görseller ve konsept sizde o eski heyecanı uyandırdı mı? İtemlerin 3 boyutlu hallerinide hazırladım, amacım 2 boyutlu sıradan bir oyundan ziyade, 3 boyutlu bir harita ve görsel şenlik sunabilmek.

    Yorumlarınız benim için altın değerinde, ona göre yol haritamı şekillendireceğim. Şimdiden teşekkürler.













    _____________________________




  • denenir ama para tuzağa olmasın

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.