Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM SÜREKLİ MAVİ EKRAN VERİYOR YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 yıl önce 2.el bilgisayar aldım bana sürekli mavi ekran veriyordu bazen biosa atıyor ve ssd'yi görmüyordu sonra yavaş yavaş bütün parçaları değiştirdim ekran kartı işlemci anakart ssd ram hepsi değişti sadece psu ve kasa kaldı değişmeyen psu da eski bir psu 750w gold+80 değil ama sonra sorunun sata kablosunda olduğunu anladım yenisini aldım sorun çözüldü 1 yıl sorunsuz çalıştı ama şimdi yine aynı hatayı alıyorum sizce neden olabilir PSU testi yaptım sorunsuz çıktı özellikle oyunlar da 30 dakikadan sonra bilgisayar donup mavi ekran veriyor

SİSTEM PARÇALARIM :

AMD RX 9060XT 16GB

AMD RYZEN 5 5600

MSİ B450 M A-PRO MAX

RAM 16 GB

PSU MARKASINI BİLMİYORUM

CRITICAL_PROCESS_DIED ve unexpected store exception 0x154

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Depolama da hata var hataya göre. İnternette "unexpected store exception 0x154 fix" olarak paylaşılan çözümleri deneyin. Sata kablosuyla nasıl bir problem yaşadınız?

sata kablosunu değiştirince 7 8 ay hiç hata vermedi şimdi yeniden veriyor hepsini arattım ssd sağlığı %97 markası samsung evo kasanın içinde hava akşının olmadığını düşüyorum cpu zaten çok ısınıyor stok fan var üzerinde ama ısıdan kaynaklı psu hata verip ssd ile bağlantısını kesiyor olabilir mi çünkü bazen mavi ekrandan sonra biosa atıyor orada da ssd gözükmüyor sata kablosunu çıkarıp takınca geliyor bilgisayar parçalarını değiştirmeden önce de aynı hatayı veriyor şimdi de dediğim gibi sadece psu ve kasa değişmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.