|
Alçak Dünya yörüngesinde risk artıyor: İnsanlığın uzay macerası bir anda son bulabilir
-
-
Acaba İlhan uzaylı mı ve Dünyalılar uzaya ulaşamasın diye bilerek mi yörüngeyi çöplüğe dönüştürüyor. Haddiiie bakalım buzz gibi kompulo teorisi size. fdsagagfag
-
"Şiddetli Bir Güneş Fırtınası, Dünya'ya Uzayın Kapılarını Kapatabilir"
ama biz 1960larda uzaya gittik değil mi? inandım ben. yaşaşın marxist amerikancı yeni dünya düzeni.
_____________________________ -
Güneş fırtınaları sürekli olgular değildir, güneşin yüzündeki yüksek enerjili radyoaktif şok dalgalarıdır ve patlama gerçekleştikten sonra yayılım gösterir. Yani iki farklı şeyi değerlendirmişsiniz.
-
hayır. hem cihaz teknolojisi hem de insan sağlığı için tehlikeli. mars'a 12 13 ayda nasıl gideceksin? üst uzay bizim için şu anda hala aşılamaz.
tesla uzaya araç gönderdi. 12 saat görüntü alıcaz dedi. ama 4 saat bile sürmedi!
ama sen ay'da 1960larda canlı yayın çektin bremın :) ben inanıyorum gerçekten Allah belamı versin Allah seni inandırsın süper über amerika kesin ay'a gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 17 Aralık 2025; 0:44:52 >_____________________________ -
Bu tarz polemiklerde sıkıntı şudur, sen gibi arkadaşlar verilen cevaba yönelik bir karşı tez üretmek yerine;
- Tehlikeli olmadığı yönünde bir şey söylemim olmamasına rağmen rağmen; "hayır. hem cihaz teknolojisi hem de insan sağlığı için tehlikeli." gibi,
- 1960' larda kesin Ay' a kesin gidildi gibi bir iddiaam olmamasına rağmen; "ama sen ay'da 1960larda canlı yayın çektin bremın :)" yine konuyla alakasız başlıklarla geliyorsun.
2003' teki büyük Hallowen güneş fırtınası bir çok uzay sondasının içinden geçmişti örnek olarak. Uzay ile bağımız kesilmişti. Bu arada uzaya gidilip gidilmediğine inanmak her bireyin kendi tercihi pek tabii, Dünyanın düz olduğuna, kutularda gocuman bir delik olduğuna inanmak gibi. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 17 Aralık 2025; 0:59:40 >_____________________________ -
dünya düz müş yuvarlark mış puroymuş vs... bunlar ancak cahil eğlendirir. ben amerikancı üzüyorum :)
_____________________________ -
Ben bunu bir astronot tarafından dinledim , uzayda savrulan sıradan bir vida ( 4 cm'lik standart...) , 3m kalınlığında bir betonu delip geçebiliyor .
Geçmiş bebişim , sizleri Marsa değil Kars'a bekleriz.
-
Yılan Maske sağolsun
-
Netflix'te Space Sweepers adında bu uzay çöpleriyle ilgili bir bilimkurgu filmi var, ailecek izlenebilecek güzel bir yapım tavsiye ederim.
-
Siz endişe etmeyin. Sonuç olarak uydular birbirine çarpıp atmosfer de yanarlar. Uyduyu atan zenginler düşünsün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt