|
Galaxy Watch 4 için son büyük güncelleme yayınlandı
-
-
Ölme karabaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçtiğimiz yaza kadar kullandığım, ekranı bittiği için Watch8 almak zorunda kaldığım saat.
Huawei gt modeline gectikten sonra saat kullandigimi anladim.
_____________________________ -
Bekliyoruz bakalım
-
Watch 6 classic saatimde one ui 8 gecis yaptim memnunum oyle sagda solda anlattiklari gibi oerformans kaybi vs de yok saat 1 2 gunde adapte oldu olay da bu zaten. Umarim watch 4 classic icin bekliyordum acaba gelir mi diye iyi oldu.
-
Beklentinize gore degisir ama huawei falan bunlarin yaninda akilli saat degil olsa olsa bileklik olur. Ben cogu zaman yanimda telefon bile tasimiyorun. Yeni gelen gemini asistani ise direk sesle uyandirilabiliyor uygulamalari calistirmaya bile gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ || Windows7 Kullanıcısı ||
|| İntel Core2Duo E6540 @2,33 GHz
|| His HD4850 1GB GDDR3 || 22" Acer 1920*1080 LeD
|| 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
-
Yedekte Watch 6 saatim var ona kurdum berbat donup kasılıyor w8 saatimde yağ gibi buda aynı performansı vercektir
Sesle uyandırı aodeyi açınca 5 saat pil ömrü veriyor watch4üm. Böyle akıllı saatin içine tükireyim. 24 saati gösteremeyen akıllı saat mi olur. Huawei bu yüzden dünyanın en çok satan akıllı saat markası şimdi anlıyorum neden olduğunu. Doğru kombinasyonu yapıyor çünkü. PubG oynanan saatide var ama kimse ilgilenmiyor nerd tayfa dışında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Valla önceki mesajinda da belirttigim gibi kisisel beklentilere gore degisir. Ben bu akilli bileklik akilli saat zimbirtilari ciktigindan beri cok fazla secenek denemis biri olarak guawei watch serisi de dahil galaxy watch serisinde stop ettim. Watch 4 classic aktif kullaniyorum ciktigindan beri hala calisiyor bi kampanya ile de watch 6 classic aldim onu da aktif kullaniyorum gunluk. Kiyafetime gore kombin yapiyorum 2nside aktif. Aod kullanmiyorum o konuda haklisin pili somurecektir. Ama sesle uyandirma ve diger tum sensorlerim acik gun boyu surekli bulundugum yerlerin wifisine baglaniyor telefonsuz kullaniyorum. Aksam yatmadan once 2 saat sarj ettigim telefon gece kolumda uyku takibi yapiyor ertesi gun spor aktivitemi kaydediyor gunluk islerimi yapiyor aksam saat 9 10a kadar calisiyor ve %20 %30 sarj civarinda tekrar sarja giriyor ve bu dongu boyle suruyor. Yani 1 gununeahat full cikariyor sadece aod kapali.
Tek tereddutum watch 4 ü one ui 8e guncellersem ondan bu performansi alabilir miyim ondan emin degilim alamazsam kotu olur o yuzden suan guncellemek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ || Windows7 Kullanıcısı ||
|| İntel Core2Duo E6540 @2,33 GHz
|| His HD4850 1GB GDDR3 || 22" Acer 1920*1080 LeD
|| 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt