|
Selamlar, çok fazla forumlarda takılan biri değilim ancak bir konuda desteğiniz gerektiği için size danışmak istedim. Yaklaşık 2.5 ay önce bir trafik kazasına karıştım. Şehiriçinde hız sınırının 30u aşmayacağı yerlerde Tali yoldan kontrollü şekilde karşıya geçerken bir motokurye bana çarptı. İlk kazam olduğundan anın stresiyle adama bir şey mi oldu falan derken karşı taraf tutanakta beni suçlu gösterdi. açıkçası sigorta işleri halleder diye çok takılmadım ancak karşı taraf sigortamdan bütün maddi hasarını karşılamasına rağmen avukat aracılığıyla ilamsız icra başlatmış. Gelir kaybı ve ikame araç parası istemiş, avukat vekalet ücretiyle falan 36bin tl. Karşı tarafın motoru kendisine ait değil (kayınvalidesine ait) ve tutanakta görebildiğim kadarıyla hususi gözükmekte. Burada benim anlamadığım şey gelir kaybını ikame araçla önleyebilecekken bunu iddia etmesi saçma geldi. İcraya itiraz zaten edeceğim ancak olayı genel olarak yorumlayabilecek benzer durum başına gelmiş biri varsa aydınlataabilirse sevinirim. Bir diğer konuda onun aracına giden eksper motorun modelini farklı girmiş. scooter tipi bir motorken honda pcx125 yerine honda cbf125 olarak girilmiş rapora. desteklerinizi rica ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler