Şimdi Ara

Deep web Atlantis market, Altenen ve Shadow forum dolandırıcılğı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük bir hata yaptığımın farkındayım insan bazen çaresiz kalır kör gibi olur sağlıklı düşünemez işte bende öyle oldum.. Beklentim olduğu için burada paylaşmıyorum, sadece deepwebe girmeden belki biri bunu okurda benim düştüğüm duruma düşmez o yüzden paylaşıyorum..

Gelelim konuya aslında ben bir bakıma gazeteci barış pehlivanın kurbanıyım kpss soruları darkwebe düştü kim bu @president diye haber yapınca bende biraz araştırdım ve kredi ilanlarını gördüm..

1 milyon kredi için %10 komisyon önceden escrowa aktarılıyor.. sonra çok uyanık uyanık olduğum için biraz daha araştırdım :)) bu deepwebin başka sitelerini nerede bulurum diye

The hidden Wiki diye deepweb türkçe siteleri ulaşıyorsunuz.. önceden isimleri farklıymış şuan Altenen ve Shadow forum var sizi buraya yönlendiriyor çünkü index listesindeki diğer hangi siteye bassanız hata veriyor :))

sürekli isim değiştiriyorlar ama link aynı kalıyor galiba

indexzz7n3cq4slh5bh2lcctmiwk2y7epxjvkpyaemtuat2alprveyid.onion
    http://indexzz7n3cq4slh5bh2lcctmiwk2y7epxjvkpyaemtuat2alprveyid.onion

soonra burdan siteleri incelerken şuanki isimleri Shadow forum, Altenen forum ve Atlantis market linkleri tek çalışıyor diğerleri açılmıyor bile. bu forum sitelerinde Atlantis market ve satıcıların çok sağlam olduklarını yüzde yüz garantili olduklarını bunun gibi bir sürü paylaşım bulabilirsiniz. haliyle sizde piyango çıkmış gibi mutluluk yaşarsınız.. ama iş işten geçtikten sonra o forumlara dönüp dolandırıldığınızı yazdığınızda iletilerinizin yayınlanmadığını farkedersiniz..

buyrun burda forumlar ve linkleri

dydaofm5uefuulnzb63uh6coodgbxlgndk4eosoopbekebttkdxshlyd.onion
    http://dydaofm5uefuulnzb63uh6coodgbxlgndk4eosoopbekebttkdxshlyd.onion

buda Shadow

w4ljqtyjnxinknz4hszn4bsof7zhfy5z2h4srfss4vvkoikiwz36o3id.onion
    http://w4ljqtyjnxinknz4hszn4bsof7zhfy5z2h4srfss4vvkoikiwz36o3id.onion

veeee geldik işte benim Barış pehlivan adlı gazetecinin haber yapmasıyla kandığım Atlantis market, ki yaklaşık 20 gün önce baktığımda utopia market idi

işte o 2 forumda yaşadağınız deneyimler, sorduğunuz sorulara cevaplar, foto yükleyip marketten yaptığı alışverişi kanıt olarak sunan sahtekarlar sayesinde burada dolandırılıyorsunuz. işte kanıt

işte olay bu arkadaşlar dediğim gibi borç harç edip gönderdiğim 100 bin gitti.. ne gidip şikayet edebilirim nede çok enayisin dememeleri için derdimi kimselere anlatabilirim..

Elimden geldiği kadar bu yazıyı diğer forum paylaşım sitelerinde de paylaşmaya devam edeceğim ki kimse benim durumuma düşmesin.. tek 1 kişinin bile fikrini değiştirirsem ne mutlu bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.