Şimdi Ara

İş seyahati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi forumlar. Bir iş yerinde yaklaşık 5 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Bu aralar işyerinde oluşan sıkıntılar sebebiyle, işverenin farklı bir iş yerine görevlendirilmem söz konusu. Dediklerine göre işe başlarken yapılan sözleşmede seyahat edebileceğime dair bir onay vermişim. Bu sebeple isterlerse 82 ilin tamamında görevlendirme yaptırabilirler istedikleri şekilde tabiri caizse sürgün edebilirlermiş ve hiç bir itiraz hakkım yokmuş. Seyahat için onay verip vermediğimi hatırlamıyorum. Ama görevlendirmeyi kabul etmem imkansız zira ailem burada. Ben bu yapılan baskıya nasıl karşılık verebilirim? Varsa bu seyahat ile görevlendirme ile ilgili bir kanun vs bana akıl verebilir misiniz? Nasıl bir yol çizmem gerekiyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu eski çalıştığım iş yerinde yaşadım. Sendikalaşma sürecine girmiştik. İşveren gözüne kestirdiği kişileri başka bir şehre göndermek istemişti. Bende bu grubun içindeydim. Sonuçta işsiz kaldım. Daha sonra dava falan açtım tabi hepsini kazandım. Sizi büyük ihtimalle işten çıkartacaklar ama 5 yıllık tazminat vermemek için işi yokuşa sürüyorlar. Bi avukata danışıp tavsiye alın. Şimdiden iş yerinizde size şahitlik yapacak birilerini bulmaya çalışın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şahit İmkansız gibi bir şey. Hepsi amir şef yalakası. Sabah akşam arkalarından sövüyorlar yüzyüze gelince yalama moduna geçiyorlar. Adam akıllı bir avukat şart olacak gibi.

Tazminatsız çıkarmaya çalışıyorlar lütfen bir avukatın olsun baştan son ana kadar

10 yıl önce açıldı
    Araba İle İstanbul Gezisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.