Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben zaten 1.2 motor almayacağım için sorun yok. Biz bıktık renonun şanzıman problemlerinden. Piyasada dsg patlak diye laf var ama bu taraftan kimse bahsetmiyor. Ben araç alırken 1.si motoruna 2. Si şanzımana 3.sü konforuna odaklandım. Ama yeni çıkan bir araca bir reno avatarlı fanatiğin gelip tü kala demesi kadar abes durumda yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam bilginiz olsun Triger kayışı zincir. Boya atması için her markada genel olmayan problemler var. Benim denk geldiğim, Toyota, Skoda, Honda, Opel. Bu arada ec4x elektriklisini kullandım, elektronik bir arıza yaşamadım. Forumlarda da yaygın bir şikayet yoktu. Bilginiz olsun. Selamlar.

Yine düşük fiyata dolu araç vs insanın aklını çelici fiyattan yapmışlar.

Gelelim bir önceki kasanın 3 yıllık kullanıcısı olarak yorumlara.

1.Youtuber, yorumcu, vlogger, araba dergicisi vs vatandaşların yorumlarına inanıp bir cacık almayın. 3 sene önce yaptıkları muhteşem güzellemelere istinaden 1.6 benzinli olacak şekilde aldım ve yere göğe sığdıramıyorlardı.

Şimdi aynı araca it köpek çekiliyor.

2. Uçan halı hissi veren süspansiyon sistemi tamamen göz boyamadır. Okuyan-gören, tümseklerden çok yumuşak geçiyor, yol bozukluğunu hissettirmiyor falan diye düşünebilir. Sakın kanmayın, düm düz otobanda yayık ayranı gibi sallana sallana gidiyorsunuz. Bütün olayı bu. Süspansiyonu yumuşak diye berbat bir yol tutuşu var. Normalden biraz viraja sert girince, araç tamamen kopacak hissi veriyor. Hanımla sürekli kavga sebebimizdir. Berbat araba kullanıyorsun diyor, halbuki problem aracın güvensiz hissettirmesi. Tabi anlatmak mucize..

3.Araç elektronikleri: berbat kamerasına, kocaman ekranı varmış gibi gösterilen halbuki 3 parmak olan ekranına çok yorum yapmayacağım. Bluetooth bağlantısı problemli bir araç. Aynı anda bir telefonunuz şarjda olsun (kablolu) diğerinden müzik açmaya çalışın. Size hayırlı işler. Yapamazsınız.

Ekran gider, dokunmatik algılamaz, yağmur sensörü kuru havada çalışır bardaktan boşanırcasına yağmurda çalışmayı unutur, kliması berbattır. Ortamı soğutmaz sadece üflediği yeri soğutur vsvsvsvs

4.Servisleri: Almamanız için tek başına bile yeterli olabilecek sebeptir. İlk yıl servisinde, yoğunluktan güncelleme yapamadık dediler, kabul ettim. Yoğunluk var aracı yıkatamadık dediler, kabul ettim. Bunların üstüne ödeme yaparken telefonda verilen fiyattan fazla isteyince olayı kopardım. Genel merkezden 1 adet bakım hediyesi verdiler.

Bir sonraki sene başıma gelecekleri bildiğim için hem genel merkeze hem de bakım yaptıracağım bayiye(izmit) önceden bilgisini vermeme rağmen, ücretsiz bakımı yapmamak için ellerinden geleni yaptılar. Dürüst olmak gerekirse bakım yaptıklarından bile şüpheliyim. Bu arada hala yazılım güncellenmedi.

Bu sene 3. bakıma gideceğim. Her bayiyi aramak zorundayım. Çünkü neredeyse 5.000 tl' ye kadar fark çıkarabiliyorlar. Büyük ihtimal Citroen ile son bakımım olacak.

5. Motor şanzıman: Hep gömmeyelim aracı. 1.6 puretech + eat8 güzel kombinasyon akıcı ve zevkli. Ancak son 4 ayda araç turbo gecikmesi hissediyorum. Neredeyse gaz tepkisi 2sn geç geliyor. Bakımda hiçbir sorunu yok demelerini heyecanla bekliyorum......

Velasıl kelam, aracı kimse zorla satmadı. Aracın olmadığı dönemde, Tuscon almak için bayiye gitmiştim. Müşteri temsilcisinin burnu havada, üstü örtülü elden para istemesi üzerine Hyundai'ye tövbe edip çıkmıştım. Karşıda Citroen'de yolda istediğim pakette araç olunca aldım geçtim.

Fiyatına göre iyi araç. Beklentiniz önemli. Benim beklentilerimi karşılamadı.

Tecrübe oldu. Bir daha Stellantis grubundan araç alacağımı sanmıyorum.

Yeni kasa hayırlı olsun, alan hayrını görür umarım.

• konforu sebebiyle dikkatimi çeken bir modeldi lakin, yeni gelen motor şanzıman uyumu hususunda soru işaretleri var.

autoplus
    Qu’est-ce qui ne va pas avec la boîte automatique de Stellantis ?
    https://www.autoplus.fr/actualite/qu-est-ce-qui-ne-va-pas-avec-la-boite-automatique-de-stellantis-1352441.html
    Ayiptir ya gerçekten binmeden bilmeden disardan duyma laflarla konusuyorsunuz milletin aklini çeliyorsunuz.

Kimseyi takmadan gittim aldim. Tank gibi araba
    6.0 litre yakiti var
    Sanzuman motor gayet uyumlu guzel keyifli.
    Aldigimda c5 aircross kasasi cikmamisti tercihim grandland olmustu.
    Alan arkadasa hayirli olsun almayan arkadaslara kavrama sorunlu tucson. 3milyona boş paket tiguan veya 10 litre yakan chery leri ile mutluluklar

Bir gün şapır şapır tavan aydınlatmasından su gelince yüzünüzü görmek isterim foto çekip atın   Haa bir kuş kakası tavanın boyasını söküyor değer kaybı alabiliyorsunuz + adblue pompası ve kronik 1.5 hdi triger zinciri sorunları da yakında başlar merak etmeyin

www.citroen.fr
    Découvrez le Nouveau SUV C5 Aircross | Citroën FR
    https://www.citroen.fr/vehicules/nouveau-ec5-aircross.html
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • net fiyatı nedir? son günlerde alan oldu mu?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.