Şimdi Ara

Evmodek.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Site gayet güzel, aradağım herşeyi kolayca bulabiliyorum ve genelde gördüğüm kadarıyla piyasadan daha uygun fiyatları var, normalde olan şişirilmiş fiyatlardan ayrılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit indiriminden yararlanıp sipariş verin, görün alabiliyor musunuz, yoksa sözleşme iş günü koşullarına + kendi ileri sürebilecekleri mücbir sebeplere göre en iyimser, çok uzun bir süre sonunda bıkıp iptal etmezseniz, ürünü belki teslim alır, ya da iptal ederek veya onların vazgeçmesiyle + 3 hafta ödemenizin iadesini beklersiniz. O da gerçekleşirse. Sazan sarmalı derler argoda. İyi iş modeli bu enflasyon ve faiz ortamında.

• Arkadaşlar ben bir telefon siparişi verdim kargolanması uzun sürdü diye iptal ettim ve henüz paramı alamadım 5-14 gün arası iade getçekleşiyor diyorlar o yüzden şimdilik güvenerek alışveriş yapayım demeyin benim gibi mağdur olmayın. Ücret iade sürecimi sizinle burda paylaşacağım hepberaber göreceğiz.

Happy.com.tr
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.