Şimdi Ara

NZXT C1200 Patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 4080 super ve ryzen 5800x ile kullandığımız nzxt c1200 gold power supply patladı, bilgisayar kapalıyken açma tuşuna basmamla patlaması bir oldu. PSU içerisinden kıvılcım geldi, ve şuan is kokusu geliyor. Odanın şalteri de attı. Biraz araştırdığımda bu psu modeli için benzer birçok şikayet gördüm;

https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/1ahqi6x/nzxt_c1200_psu_stopped_working_and_blew_my_pc/?utm_source=embedv2&utm_medium=post_embed&utm_content=post_title

Belki aynı power supply'ı kullanan arkadaşlar vardır, benzer durum başına gelen oldu mu ? Kasa içindeki bileşenlere zarar vermiş olabilir mi ?

• Çok geçmiş olsun. Sizde ki psu atx 3.0 olan mıydı? Bende bu psu'dan (3.1 olanı) almayı düşünüyordum ama reddit ve sizin başlıktan sonra vazgeçtim gibi.

Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • kasa üreticisinden psu almak g.o

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.