Şimdi Ara

Led far muayeneden geçiyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maalesef megane 2 den beri megane ların farları hep kötü. Riske girmemek, başkasının da gözlerini kör etmek istemiyosanız Osram ın Night breaker serisi ampulleri çok güzel ben öyle çözmüştüm sorunu % 200 ve üzeri fazla ışık verenleri var. Ayrıca Photon led taktırıp ayarını yapmıştım çizgileri net bir şekilde ayarlanmıştı fakat yağmurlu havada ve kışın görüşü kötü oluyor. O araçtaki mercekler çok mu kalın nedir resmen emiyor ışığı.

Aslında var,sonradan takılan led ampül yasaklandı.

Ama

Farinda mercek varsa,muayenede teknisyen mercek içindeki ampulün led mi halojen mi olduğunu dışardan Bakarak anlayamadığı için, geçiyor muayeneden.

Eğer benimki gibi mercek yoksa,kabak gibi ampül ün LED olduğu dışardan görülüyorsa,muayeneden kalıyor.

Olay bundan ibaret...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kısalarda mercek var hocam uzunlar düz. Eğer öyleyse yapılabilir gibi o zaman.

Osram ampüller çok ısınıp içini yakıyor filan diyorlar ama çok mantıklı gelmedi bana nedense. Gerçekten orjinal ampüllerden daha iyi gösteriyor mu hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sen genede riske girme bence,cins bir elemana denk gelirsin, bırakır muayeneden,birdaha git gel yaparsın.

Tak halojen sarı ampul gir muayeneye, çıkınca beyaz led leri takarsın.

OSRAM Night Breaker fark yaratıyor. Biraz daha ledi andırsın derseniz cool blue halojen modeli de var ama sarısı kadar iyi değil aydınlatma.

https://youtube.com/shorts/E3yWQkyjkp4?si=uKlbeyCDd2TLRKMu

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.