Superbox farklı operatör
-
-

bundan bir arkadaşa alıp yollattık kendisi almanyada oranın hattıyla kullanıyor, onun haricinde de bununla farklı operatör kullanan kişiler var forumlarda ama sonrasında değişik cihazlar çıkmış sanırım onların durumu nedir bilmiyorum
_____________________________ -
Huawei marka var. Şu anda Türk Telekom ile sorunsuz kullanıyorum. Cihaz 5 yıllık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Huawei b535-232 model superbox yazılım v10 ise apn ekleme yöntemi var. v11 ise almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Normal faturasız hat bunlara takılabilir mi?
Normal 4G modemlere takılıyor onda hiç sorun yok ama Superbox adına yazılım yüklenmiş modemlerde bunu yapamayalım diye yazılımsal sınırlar olabiliyor.
Piyasada satılanlar olur o halde.
Çok teşekürler arkadaşlar. Tek tek etiket yapmayı beceremiyorum kusura bakmayın
nasıl yani, bu superbox denilen cihazlar tüm operatörlerle çalışmıyor mu?
Yeni modem ile eski 4g destekli telefon arasında ne fark var. Neden fişe takılı çalışan bir cihaza para veriyorsunuz.
Kullanım ömrünü doldurmuş donmaya kasmaya başlamış çöp bir cep telefonu bile hotspot işlevini gayet güzel yerine getiriyor. Üstelik bataryası olduğu için taşınabilir modem oluyor. 10 yıldır ev,iş ve seyahatte mobil internet kullanan biri olarak soruyorum. Anlam veremiyorum bu duruma. Biri beni modem almaya ikna etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sssssss -
benim için sebepler şunlar hocam
- Evde obje olarak daha şık duruyor.
- Eski dandik telefonda 5Ghz wifi özelliği olmayabilir. Olsa bile 2.4Ghz ile birlikte yayın yapmaz.
- Ethernet desteği.
- WiFi kapsama alanı.
- Kendi kullanımımda zaten hep evde duracak olması. Dışarı çıkınca telefondaki ikiz simi açıyorum.
Evde wifi ağı gereksinimi varsa eyvallah. Ama sadece internet kullanımı için 2.4ghz yaklaşık 72mbps wifi genelde yeterli. Telefona göre hız stabilite veya pingte iyileşme oluyor mu kayda değer. Daha önce benzer ağ ürünleri kullandım. Dosya aktarımında falan işe yarıyor ama TV laptop ve diğer telefonların interneti için hurdaya çıkmış bir telefon yıllardır işimi görüyor. Evde en iyi çeken yerde şarjda duruyor. İnternet erişimide sıradan wifi modeme göre aynı hissettiriyor sadece internet için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sssssss -
kullanım senaryosuna göre ihtiyaçlar değişir tabi hocam
Satılan cihazlarıp bir operatöre kilitlenmesi yasak diye biliyorum. Tüm prizli superboxları uzun süre kullandım bir sıkıntı çıkmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı