|
Bildirim

|
Kutuya adaptör koymaları ile ilgili bi yasak goremedim
|
|
Yakında kutudan cihaz da cikmayacak galiba, neyse alan dusunsun.
|
|
Eyvah!!! Bir kac yila hicbir dizustu bilgisayarin kutusundan adaptor çıkmaz artik.
|
|
Apple in sucu yok mu?
Ilgili yazi da diyor ki "Consumers are able to purchase a new electronic device without a new charger." yani apple gitmis burdan, evet millet, artik sattigim urunun icine sarj koymama hakkim var. Neyse onu bosverelim. Apple sattigi urune, "ozel" etiketleri yaoistiriyor. Herhangi bir cihaziniz var ise, orjinal adaptorunuz ile sarj edin. Mazallah neme olur, bozulur falan. Yavas sarj olur, tam performans almaz falan. E pekj kardesim senin uydugun yasa diyir ki tek adaptor cok cihaz, e neden senin cihazin o adaptore uyum saglamiyor? E senin yaptigun cihaz benim adaptorume uyumlu degilse sen ne cikariyirsun adaptorunu kutudan? Kaz bulmuslar yoluyorlar. Tuketicinin umrunda degil. Yakinda sim ignesini extra yaparlar, gereksiz metal diye. Kullanicilar da der ki ben zaten igne kullaniriz np. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Adaptor konusunda Apple'in sucu yok. Avrupa'da yonetmelikler geregi tasinabilir elektronik cihazlarin USB-c ile sarj edilebilmesi, ve tuketiciye sarj adaptorunun zorunlu kilinmamasi benzeri bir uygulama var. Merak eden ilgili linki inceleyebilir: The EU common charger https://single-market-economy.ec.europa.eu/sectors/electrical-and-electronic-engineering-industries-eei/radio-equipment-directive-red/one-common-charging-solution-all_en |
|
|
|
|