Şimdi Ara

Ziraat Dinamik Bank 1000 tl hoş geldin ile başlıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
24
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gün önce görüntülü görüşme ile müşteri oldum. Kredi kartı istedim onaylandı bakalım ne zaman teslim edecekler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bana super şubedeki gibi 50bin tl tanımlamışlar. ne istersen iste benim hep aynı.

güya bugün kuryeNet gelip bizi bulamamış yalan sms geldi. aynı tas aynı hamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara.ali32

Ziraat Dinamik Bank  1000 tl hoş geldin ile başlıyor.

sadece böyle diyor arıyorum onda formu doldur bekle diyor bence dümen var Ziraat Dinamik Bank  1000 tl hoş geldin ile başlıyor. 

Sorunu çözülen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

bana super şubedeki gibi 50bin tl tanımlamışlar. ne istersen iste benim hep aynı.

güya bugün kuryeNet gelip bizi bulamamış yalan sms geldi. aynı tas aynı hamam.

KuryeNET gene şaşırtmadı , talep açtım aradım. Siteden adres teyidi yaptım bekledim.

Kurye az önce teslim etti.

Banka güya kargoladı 10 gündür KuyryeNette istanbuylun göbeğinde hemde. Birde bana ZİRAATDİNAMİK zarfını uzatırken ziraat çalışsanımısınız dedi. Yoo dedim. Bu zarflar bu aralar hep ziraat çalıuşanlarına dağıttık dedi.

Limit 50binTL tanımlanmış. Kombo kart dedikleri banka kartı ve kredikartı beraber olanlardan. Ayrıca sistem birde sanal kart oluşturmuş. Karta şifre vs belirledim. Kredi kartı ile bir online ödeme yaptırmadı sanırım illa ilk işlem de ya önce ATM den sonra POS cihazından şifreli işlem yapınca düzelecek. İşin garibi minik bir para yollayıp banka kartından gene online ödeme yapayım dedim onuda kabul etmedi. Sanal kartını denemedim şimdilik. Maksadım ATM ve/veya POS ile şifreli işlemsiz ATM para kartı veya Kredi kartını devreye almak idi.

Ziraat Sanal süper şube + Ziraat Dinamik bakalım artık.

Bu arada hergün sabahtan başlayıp devamlı sms gelmeye başladı 4-5 gündür onlarca . Yeniyiz diye tanıtımları sıklaştırdılar.

Vadesiz günlük hesap %38 mesajı geldi bakayım dedim. tabi minik bakiye atmıştım %37.5 dan açmak istedi. Birde sanki EnPara daki BİRİKİM HESABINI örnek almışlar gibi geldi açılış mantığı. Birikim hesabını açarken cadde , ev-araba-tatil vs aynı şablon gibi.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Kart ile ilk olarak ATMde işlem yapmak gerekiyor. Ondan sonra alışverişe izin veriyor. Sanal kart için bu geçerli değil. Sanal kart çıkarıldığı anda işlem yapılıyor.

Orijinalden alıntı: kara.ali32

Sorunu çözülen var mı

Alıntıları Göster

yok bendede aynı hata var her iletişim formundan yazdığımda çalışmalar devam ediyor bilgilendireceğiz cevap geliyor farklı bir cevap gelmiyor hep aynı cevap iletiliyor sanırım belirli kişilere açık.

kısaca 3-4 kere iletişim formundan yolladığım hatayı çalışmalar devam etmekte diye geri dönüş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batux34 -- 10 Aralık 2025; 19:32:46 >

süpe sube limitiyle ortakmı acaba ayrımı bakabıldınızmı?

Ortak limit olamaz. İkisi ayrı banka.

Demek ki sorun bende değilmiş, umarım diğer sorunlarda en yakın zamanda çözülür. Şu an için sorun çözümü ve teknik destek konularında, hem yetersiz hem de çok yavaş ilerliyorlar.

ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • tv de reklamları dönmeye başladı 2025 de artık bir iş olmaz ama 2026 ya sıkı bir reklam, promosyon vs bütçesi ile girerler inşallah.

1000 tk hoş geldin kampanyası ile başlıyor ziraat dinamik

diğer kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 14 Aralık 2025; 0:9:40 >

• Kredi kartı alıp 1500tl harcamaya 100 tl puan veriyormuş 10 kez. Yeni müşteri olup katılmak için avantajlı bulmadım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.