Şimdi Ara

[SATILIK] PUBG GAMEON KODU 4 ADET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: merkingtr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] PUBG GAMEON KODU 4 ADET

Arkadaşlarımdan aldığım ve bir önceki gameon kampanyası gibi sandık verdiğini düşündüğüm, sırf bu yüzden oyunu kurup 1 kod yüklediğimde doğrudan kıyafet ve g coin sandığını görünce kullanmadığım 4 kodum var. Bu 4 kodu hiç kullanmadım öylece duruyor. Unutmazsam 6 ay boyunca her ay 5-6 adet olacak bu konu alıp satabilirim. Bu işin ticaretini yapmıyorum dediğim gibi kampanya bir önceki sandık gibi olmayınca kullanmaktan vazgeçtim çünkü PUBG'yi en son geçen sene oynamıştım aktif olarak oynamıyorum.

Hali hazırda 80 TL ye alım ilanı varken açıkçası pazarlık yapmayı da düşünmüyorum.

MEVCUT KOD SAYISI 4

İSTENİLEN FİYAT ADET İÇİN 100 TL

4 KOD İÇİN PAZARLIKSIZ 400 TL

Bildiğim kadarıyla bu kodlar 6 ay boyunca her ay alınabilecekmiş bu nedenle her ay 5-6 kod toplayıp satabilirim.

----------------------------------------------------------------------------

KOD ÜCRETİ GÖNDERİLİNCE KOD GÖNDERİLİR AKSİ BİR SATIŞ YÖNTEMİ DÜŞÜNMÜYORUM.

FORUM ÜYELİĞİM VE REFERANSLARIM ORTADADIR 100 TL LİK KOD İÇİN BOŞ MUHABBETİN KİMSEYE FAYDASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Lütfen gereksiz yorum vs ile ilanı boşa kirletmeyelim. Anlayışınız için teşekkür eder oyunu oynayan arkadaşlara başarılar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 100 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.