pd170 ikinci defa revizyon görüyor. kısa süre sonra senin de yerlı ve mıllı cd170 ikinci deda revizyon görüyor. bu da mı tesadüf? thielert denilen firma yani bizin anka'da kullandığımız cd155'in üreticisi alman ki iflas ettiler; bu motorları tasarlarken 2015 model gla 180 motoru üzerine inşaa ettiler. pd170 de aynı sınıfın 200 motoruna. Sen hangi motoru geliştirdin de üstüne ekledin? merak ettim şimdi. senin yerlı mıllı da aslen merco motorlar üzerine inşaa edilmiş olmasın? buna da rastlantı diyecek misin? görünmez olduğubnu idda eden ben değildim. sizdiniz. ben rusların açıklamalarına baktığımda adamlar işi özetlemişlerdi. bunu tasarlayan amerika yani shadow sınıfı drone'ları upgrade ederken saldırı özelliği katmak için kuş kadar uçacak hızlarda irtifa kaybetmneyecek böylece düşman radarları bu kuş kadar görünen iha'ları gerçekten kuş mu yoksa iha mı ayırt edemeyecek şekilde tasarlamıştı. işte radar izlerini ruslar artık çözdüğünde , bam güm çatt :) radar izini anlamayanların anlaması için yazıyorum. yoksa bahsettiğim şey daha teknik terimle radar kesiti oluyor. rusların tek gözünü , yine rusya kendisi düşürdü. Su 25 (idda) eşlik ediyordu (bayraktar yine yerlı mıllıcı tayfa uydurması. sonuçta uydur uydur dur). Rakipten gelen hava savunma radarlarının yansımalarını yakalamaya çalışma ve buna karşı alacağı otonom cevapları gözlemleme aşamasında teknik bir arızadan dolayı ruslar kendileri vurarak düşürdüler. DD Geopolitics (@DD_Geopolitics) on X https://x.com/DD_Geopolitics/status/1842563415262269896videosu burada. damatın amerikan shadow droneları rus radarlarına 60 km bile yaklaşamıyor. geçti o günler. ruslar çözdü işte. dur bu yeni model "yerlı mıllı" gaz piston motoru bu aslen mini bayraktar ( amerikan shadow) olarak üretilen ve kamikaze olarak kullanılan dronelara takılmak üzre aslen ukrayna'da tasarlanıyor. lakin hiç bir avrupa ülkei üretmeye yanaşmıyor. bir tek Türkiye üretiyor. bunu da adamlar "bahın hanı yerlı mılı değüldü ya, alın sıza yarlı mıllı" diye duyurdu büyük damat :D işte rusların o son vurduğu tesiste bu motorları getirip minik kamikaze bayraktarları üretiyorlar. savaştan sonra bu şeyler damatların başını çok ağrıtacak :)))))) benden demesi. şimdi dersin "emma bayrahdar mınılar etgılılar" öyle değil. 50 tane bunlardan, 50 tane çeşitli füze bozması iha siha, 10 20 tane de strom shadow tipi füzeyi hazırlıyor senin ahım şahım nato planın :D uydulardan son birkaç saat taramaları inceleyip, rus hava sistemlerini yoracak en aktif rota üzerinden işte petrol kuyularına saldırıyorsunuz natocular :D Harika über nato taktiğiniz bu :D hani f35 coh eyüdü yeğenım? f22 bile muhtemelen kolpa :D keşke onu bir rus çin radar sistemlerinde göreydik. |