Şimdi Ara

550 bin civarına otomatik hatchback tavsiyesi arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birebir aynı durumdayız. Param hazır olmadığı için 6 ay içinde alacağım ben de. Otomobil bilgim zayıf ama araştırdığım kadarıyla Punto ve Getz benim için en güçlü adaylar şu anda. Punto'yu estetik olarak daha çok beğendiğim için biraz daha yakınım.

3) Çok arada araç kullanıyorum o da şehirler arası o yüzden şehir içinde otomatik vites geçişine çok alışkın değilim, o konuda üzmez beni de.

4) Model özelinde değil de genel olarak dizel mi benzinli mi konusunda da aradayım, evde uzun yıllardır dizel var ama şu an yakıtın pahalı olması ve bakımı nedeniyle düşündürtüyor diğer taraftan da benzinlinin de tüketimi yüksek.

7) 130 üstüne pek çıkan biri değilim 150 üstüne hiç çıkmam o yüzden bu hızlar benim için gayet iyi.

@LanceVance Punto çok şık duruyor ama sorunlarını görünce ben uzaklaştım, arabayla çok uğraşmak istemiyorum ama takip edene gider gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Biraz daha araştırma yaptıktan sonra benzinli olmasında karar kıldım, araç günlük olarak kullanılmayacak ve sürekli uzun yol yapmayacak o yüzden dizeli eledim.

Yakıt tüketimi de ilk kriterim olmaktan çıktı, yarı otomatiklerde bu tüketim çok düşüyor ama günlük kullanım olmayacağı için konfor daha öncelikli şu anda.

Son durumda seçeneklerim

i20 1.4 2008-2014 Team

Fiesta 1.4 2009-2012 Titanium

Corsa 1.4 2011-2013 Enjoy 111, Active, Cosmo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 2 Eylül 2025; 10:36:12 >

Şanzıman ve motoru en sorunsuz hangisi corsa mı ? hangisi tam otomatik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.