Hocam bu fiyatlara lpg uyumlu sanayiye uğratmayacak ne önerirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kia rio < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzinlisi 2011de ilk aracımdı. Sıfıra yakın alıp 2 3 sene kullanmıştım. Bir kere bile sanayiye gitmedi. Şu anda da hanım benzinli otomatiğini kullanıyor, 6 yıldır bizde, maşallah diyeyim hiç manasız arıza da çıkartmadı. Dizel tabiki perfomansı daha iyi ama arıza riski daha yüksektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
refarans olumlu alışveriş:@salom(xbox360 ps3 takasladım) @corvus_corvusan(dreamcast,xbox,gba-pc takasladım)@aftermath666(xbox360 aldım) @free-4(psp aldım) @cahitdikici(ps2-nintendo ds takasladım,ps1 sattım)@ilkbilir(xbox aldım,oyun aldım,god of war3-uncharted takasladım)@ fred78(birçok alışveriş)@yurt(psp sattım)@SonyPSP(dsLite sattım) @timefreezer(gamecube sattım)@recepyarmali(ps3 oyunları sattım)@mehmetazz(5800 sattım)@nuribaras(blu-ray film sattım(2012)@bestnewyorker(ps2 sattım)@berkem89(IpodTouch sattım)@m.kutsal(xbox360 sattım),@Nosferatu`(ps3 sattım)ve birçok unuttuğum alışveriş...
|
O zaman için çok yakışıklıydı seviyordum. Ama çok trim sesi geliyordu ve yol tutuş çok kötüydü. Konfor olarakda malesef zayıf |
|