< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
marmara üniversitesini kesinlikle önermiyorum. Eğer potansiyeliniz varsa 1 sene mezuna kalınır. Hocam emin olun Anadolu Üniversitesi İngilizce İşletme size herhangi bir şey katmayacak. Şehir olarak kısıtlısınız bir kere. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. |
|
Hocam genel olarak üniversiteyi ve bölümü önermiyorum. Öğrencileri laylaylom ve sadece öylesine okumak için gelen insan topluluğundan oluşuyor. Bunun yanında akademik kadrolarında herhangi bir gözle görülür kadro göremiyorum. Tüm bunların yanına müfredatları iyi değil. |
|
hocam iktisat özelinde ytü hacettepe istanbul üni önerebilirim. işletme ytü(%30), mef olabilir kendini geliştiren bir üniversite. Hocam burada Taü almanca işletme önerebilirim. Almanca olması beni cezbediyor. Eğer gerçekten adam akıllı almanca öğrenirseniz ve bunun yanına ingilizce koyarsanız yolunuz çok açık olur. bu yüzden marmara almanca işletme de olabilir diyorum. |
|
hocam pardon, taü'nün galiba almanca hazırlık okuyanlar için olanına bakmışım. Mef çok geri gelmiş ama. Öğrenci bunu görünce yazmıyor. gelme ihtimali var 20k için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşalpapagan -- 12 Ağustos 2025; 22:59:22 > |
Hocam, eğer olmadı marmara ingilizce işletmeye bakın isterseniz ama dediğim gibi müfredatına bakarsanız son 2 sene çok az dersiniz olduğunu görürüsünüz. Bu iyi bir şey değil. Zaten işletme okuyanlar iktisatçıların her zaman bir adım arkasında olur. |
|
hocam sorun şu zaten, orada seçmeli almalık ders görünmüyor. Yani alamıyorsunuz |
|
hocam hiç bilmediğim bir yer. O yüzden yorum yapmasam daha iyi olur. |
|
Evet geçerli. Fakat o kadar az değil. Bu bölümün artısı olarak Almanca olmasına bakıyorum ben. |
|
Hocam yalnız şöyle bir durum var, eğer fark ettiyseniz iibf'de de ciddi bir kontenjan düşüşü oldu. Bence tamamen çıkartmak yerine en arkalara eklerseniz daha iyi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |