< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Ağustos 2025; 14:18:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox konsolları 30 milyonu göremedi: İşte güncel rakamlar (2. sayfa)

-
-
Kesinlikle katılıyorum ama Sony de bozdu, exc oyunları artık sadece time exc olayına döndü, gerçek exc oyunu 1-2 tane vardır. Sony şu an eskinin ekmeğini, kaymağını yiyor, bir de millete zamanında "Only On PS" diyerek satış yaptılar, ayağını alıştırdılar, 1-2 yıl sonra strateji değiştirdiler, PC'ye getirmeye başladılar, oyunlarının fragmanlardan da "Only On PS"yi kaldırdılar. Bu net bir şekilde sahtekarlıktı, satarken exc oyun var diye yazıp sattıktan sonra exc mi yoo biz öyle bir şey demedik ki demek... İşte alışkanlıklar, kütüphane, exc oyun beklentisi ve bazı sabırsızların time exc sebebiyle oyunlara bir an önce erişmek istemesi vs, bunların kaymağını yiyor Sony. Yoksa PS5 nesli maddi ve manevî olarak en berbat nesildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun birkaç sebebi var. Birincisi piyasada oyun namına gerçekten bir kıtlık,açlık var düzgün oyun yok. Birbirinin kopyası tıraş, bıktıran oyunlardan bahsetmiyorum ya da basit grafikli indie oyunlardan. Diğer sebepse ilk kez karşı rakibin exc oyunu bu konsola geliyor ve Forza öyle yabana atılacak bir oyun değil. Böyle eli yüzü düzgün oyun gelirse tabii ki kapış kapış gider. Exc oyunların bir çekiciliği bir albenisi var, yasak elma gibi bir şey. Adam f/p olarak PS'yi tercih etmiş ama aklı bazı Xbox exc oyunlarda kalmış yine de birkaç oyun için sınırlı bütçesiylç olduğundan xbox almak istememiştir. Ama aldığı platforma tam da oyun yoksunluğu çektiği dönemlerde karşı tarafın sevilen exc oyunları geldi mi çölde vaha bulmuş bedevi gibi satın alma butonuna abanmıştır. Ben de olsam aynısını yapardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstation 5 dev gibi, sadece dikey duracak gibi tasarlanmis. Gorsel olarak xbox series s ve x cok daha iyi duruyor, modern ve minimal. Isi yonetimi de daha iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X