|
Xbox konsolları 30 milyonu göremedi: İşte güncel rakamlar
1 Mobil
-
-
Özel oyunun olmazsa millet niye senin konsolunu alsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Başlamazsan bitiremezsin. -
Sony bu denli satmasının tek nedeni.Sony akıllarda yer etmiş olduğu konsol deyince akla Sony markası gelmesidir.
Oyun tarafında Sony bu nesilde zayıf olmasına karşın bu sebeple açık ara önde.
-
özel olmayan diğer oyunları da oynamak için.
koca pc kasasını TV yanına koyamayacağı veya evinde pc için ayrıca yer olamadığı için.
-
Playstation 5'i de hem TV yanına koyabilirsin hem de özel oyunlarını oynayabilirsin. Bu yüzden satış sayısı farkı 3 katına çıkmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Başlamazsan bitiremezsin. -
Hocam oyun laptop ı var bende hem iş hem oyun için. Bi kol + bi hdmi oldu sana xbox. Konsola özel oyun olmadıkça şatışları arttıramaz.
Adam hiç satmamış demiyorum tabi, kim uğraşacak bilgisayarla deyip alan da var ama bi oyun bilgisayarı / laptop ı olanların çoğu, benim gibi gidip konsol alıp bi de üste para verip konsol oyunu almaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... -
PS5'in de çok özel oyunu yok. Bu ay en çok satan 10 oyunundan 6'sı Xbox oyunu, diğerleri de mutiplatform oyunlar. İnsanlar o konsolu da özel oyunu için almıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Konsol sattıran oyun diye bir tabir var. Microsoft eskiden Halo ve Gears gibi oyunlarla biraz tuttursa da artık bıraktı bu işleri ve eskilerden çok uzaklar. Sony ise özel oyun işini bırakmayarak bu seviyeye geldi. Ellerinde hâlâ sükse yapan seriler var. God of War, The Last of Us, Horizon, Ghost of Tsushima, Spiderman, Astro Bot. Xbox'ın şu an hangi oyunu var ki konsolu aldığına değsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDugur -- 4 Ağustos 2025; 15:32:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok fikrim yok, konsol almak istediğimde direk PS aklımdaydı. Nedeni hakkında fikrim de yok. Sanırım reklamın gücü. Daha iyi görüntü performans veriyormuş gibi geldi. Ayrıca microsoft imajı da etkilemiş olabilir. Hiç sıfır xbox geçmedi aklımdan. Sağolsun fiyatlarla bizi biçiyor şu an Sony.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Forza horizonu'da verdiya ya sony'ye hiç beklemezdim,hobi niyetine pc toplamasam al geç bir ps5 artık,vakit yok zaten iyi oyunlar da sürüyor 50-100 saat,benim oynama hızıyla 1 ayda bitmiyor bile
Şu American Truck Simulator'da gitse pc'de beni bağlayan birşey kalmaz herhalde._____________________________ imza -
Ona bakarsan Sony'de bırakmış o işleri ki o saydığın oyunlar brkaç sene geçmeden bilgisayardan da oynanıyor. Astro Bot için yanıp tutuşup, konsol alıyorlarsa orası ayrı. Xbox'ın hangi oyunu olduğuna Playstation'da en çok satan oyunlara bakarak anlayabilirsin.
-
O kadar oyun saymışım aradaki Astro Bot'a takılıyorsun ki yılın oyunu seçilen bir oyundan bahsediyoruz. Ben TV karşısında oynanacak tak oyna konsol rahatlığından bahsediyorum. Sen özel oyunların PC'ye çıktığından bahsediyorsun. PC'nin hedef kitlesi konuyla alakası yok. Xbox'a çıkmıyor bu oyunlar, olay bu. 2 konsol arasındaki satış farkının sebebi de bu. Özel oyun oynamak isteyen konsol oyuncuları PlayStation alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDugur -- 4 Ağustos 2025; 17:5:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kötü konsol değil, hala alınabilitesi yüksek. Ülke de en ucuz oyunlar Xbox mağazasında. Burada 5 tane alıp ps'te 1 tane alamadığın aynı yıl ve kalibrede oyun oluyor. Gamepass'de daha iyi. ps5'ün özel oyunu da yok gibi bir şey zaten
-
Biri oyun yapmadı ama yine de konsol sattı, diğeri oyun yaptı ama konsola yapmadı konsol satmadı 🤔 garip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Oyun: Steam Deck - Playstation 4 - Playstation Vita
- Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
-
Playstation 4 ve Pro uzun sure ciktiginda kullandim. Pro cok gurultuydu. Gamepass avantaji oldugu icin yeni nesilde XBOX‘a gecis yaptim. Daha kullanici dostu, daha keyifli. Son zamanlarda fiyatlar artmis olsa Microsoft Store’da guzel indirimler oluyor.
Playstation ismi daha popüler, yeni konsol alacak biri icin ilk secenek oluyor genelde. Ama PS’den Xbox‘a gecis yaptirdigim arkadaslarimin hicbiri pisman olmadi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Xbox One zamanında nasıl milletin bedduasını aldıysa kendine gelemedi son bir tane daha konsol çıkarırlar sonra kapanır gider bu xbox serisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bir tek o bilgisayara çıkmadı diye onu yazdım. Yukarıda biri laptop örneği vermiş, bu oyunları da(evet yılın oyunu olup konsol sattıran Astro Bot'u tekrar belirtiyorum) hdmi kablosuyla saydığın özel varsaydığın hikayeli oyunlar rahat bir şekilde oynanabilir.
Konsolun bu kadar satmasının sebebini de çok satan oyunlarına bakarak anlayabilirsin. FIFA, COD bla bla ve bunları konsol rahatlığında oynamak isteyenler. Özel oyun(bilgisayara da çıkan özel oyunları) oynamak isteyen kitle bunların yanında kuş kadar.
-
GTA gibi anormal büyüklükte bir oyun değilse 1-2 oyun için kimse konsol almaz. Konsolu son yıllarda çıkan güncel 1-2 oyun değil, yıllar içinde oluşturulan kütüphane satar. Örneğin bir kişi The Last of Us, God of War, Spider-Man, Ghost of Tsushima gibi ortalığı sallamış oyunları oynamak istiyorsa PS alıyor, Xbox'ta bunlara karşılık gelecek seviyede oyunlar yıllardır yok.
-
PS pişmanlıktır… Bedava oyun oynamak isteyen xbox’a, 3000₺ vermek isteyen ps5’e geçebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Turkiye's first player with 2 million xbox gamemescore -
en az 40-45 milyon satışı var bu verilerin doğru olması mümkün değil
Oyun tarafında Sony bu nesilde zayıf olmasına karşın bu sebeple açık ara önde. |
|
özel olmayan diğer oyunları da oynamak için.
koca pc kasasını TV yanına koyamayacağı veya evinde pc için ayrıca yer olamadığı için. |
|
Playstation 5'i de hem TV yanına koyabilirsin hem de özel oyunlarını oynayabilirsin. Bu yüzden satış sayısı farkı 3 katına çıkmış.
|
Benzer içerikler
- steam fps gösterme
- discord benzeri uygulamalar
- reels kaç dakika
- instagram takip isteği attığım kişileri görme
- numara kaydetmeden whatsapp mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı