Şimdi Ara

haftada 60-65 saat ders çalışmışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz okulunun da bitmesiyle bir kritik yapayım dedim.

girdiğim dersler dahil (genelde dersi dinlemeyip kendim çalışıyorum sadece lablarda isteneni yapıyorum). geçen dönem haftada 26 saat dersim vardı. günde 5 saat de bireysel çalıştım. yani haftada ortalama 60 saat ediyor. midterm ve final dönemi günde 10-15 saate çıkıyor.

1 senede öğrendiklerim:

Orta-iyi düzey c programlama

iyi seviyede dsa (orta düzey leetcode soruları çözebiliyorum, uğraşırsam hard'lara da geçebiliyorum ama çok zorluyor şu an için) en fazla bu derse önem verdim, derste öğretilenden fazlasına çalıştım yaz boyunca da

opengl ile oyun yaptık proje olarak

front-end dersinde proje olarak güzel bir websitesi yaptım

calculus 1-2 dersini aldım calculus 2'nin bazı kısımları hariç zorlanmadım

lineer, diff aldım keyifliydi ama bu dersi niye aldım diye sorguladım sürekli kendimi

linux öğrendim shell scripti yazdım

database dersini A ile geçtim fakat aman aman üstüne düşmedim yine de birçok şey öğrendim. tatilde tekrar bi üstünden geçeceğim.

baya verimli bir yıl oldu. not ortalamam da 4.00'a yakın. Bu sene de teori ve altyapı güçlendirme ağırlıklı gidip 3. sınıf 2. dönemdeki long-term intership ile birlikte iş hayatına tamamen gireceğim.

Bu kadar emek vermeye değer mi tartışılır, bilemiyorum. tıp yazıp aynı tempoda çalışsam plastik cerrahi falan kazanırdım herhalde.

yaralı panda, leopard, ikigai, egon gibi başarılı ceng'ci hocalarımdan önerisi olan var mı şunu bunu yap gibisinden.

• Baba yaz okulu ne zaman başladı ne zaman bitti

Bilkent babaaa

Claude Code veya Gemini CLI kullanmanı tavsiye ederim, nasıl verim alabilirsin, daha iyi prompt yazmak vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 4 Ağustos 2025; 9:22:6 >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

3 gün önce bitti hocam xd

sanırım sizin final dönemi ben yaz okuluna başlamıştım

• yav kardes bazi fikirlerin konusmalarin falan beni sinirlendiriyor ama

valla helal olsun tebrik etmek lazim, cok saglam calisiyorsun. normalde bu kadar hedefleri hakkinda konusan insanlar bos teneke cikar ama sen harbiden biseylee yaptin, bu cok takdir edilesi. tekrardan tebrik ederim.

1 yıldır seni gozlemlediklerimden yola çıkarak bir konu acicam. incel yikiklara bi faydamiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • songünorganik kullanıcısına yanıt

olm ben incel değilim ki.

• Codewake kullanıcısına yanıt

sana ozel acmicam, seni gozlemlediklerimden ve ogrendiklerimden yola cikarak kafasi karisik arkadaslarimiza mesaj vericem.

• songünorganik kullanıcısına yanıt

ne gözlemi la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

la olm bu sorular ne a.

surekli foruma hedeflerin hakkinda mesaj atip cok calisiyon ya. hem ondan hem de ustteki incel konusundan yola cikarak siz de cok calisin, salak salak isler pesinde kosmayin, isinize gucunuze bakin, hayatınızı olusturdugunuz dönemde asil odaginiz calismak olsun diye konu acacaktim.

• Gayet iyi gitmişsin hocam ekleyecek bir şey yok. Sadece şunu yazayım tercih yapacak arkadaşlara belki faydası olur: Okul > Bölüm

Az bile olsa dersi öğrenmek gibi akademik hedefleriniz varsa; geçmişlerine, eğitimlerine, zekalarına ve şu an yaptıklarına saygı duyamayacağınız, abuk sabuk işler yapıp tanıdıklarla girdikleri kadrolarda "hoca" statüsüyle kendilerinden daha akıllı öğrencilere ders veren insanların olduğu yerlere sırf bölüm tutsun diye gitmeyin.

Liyakat olmayan diyarlarda bu böyledir:

Okul > Bölüm

• Olm valla boş atan elemanlara benzetiyordum seni kusura bakma hep. Ama sağlam gidiyorsun helal olsun.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

eyv knk. odtü ee 4.00 olmasa da uğraşıyoruz kendi çapımızda. 

• bro ders calisarak zengin olma akil kari degil kendi isini kurmak lazim

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

o ilerleyen aşamalarda önce bi abd’de master yapıp birkaç sene çalışalım. Yoksa 30 sene bir yerde çalışıp emekli olma düşüncem yok.

• Ohaa boyle calisabiliyosan yksye calissaydinya

• Günde 10 saat lab ödevleri dışında bu saatlere hiç çıkmamışımdır muhtemelen güzel iş

Bence tatilin geri kalanında fifa kariyer iyi gider, teknik olarak da aç bir tane ilgilendiğin alanın kursunu yata yata izle, atıyorum belki siber baksan ilgini çeken bir şey çıkar vs. Stajlarda konuşturacak bir giriş seviyesi bilgi bile çok verimli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 4 Ağustos 2025; 19:7:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kralkerem kullanıcısına yanıt

La yks’ye az çalışmadım ama bu kadar da değildi. Fizikte 4y yapmasam şu an bilkent er veya odtü cengte idim.

Simdi neredesin hocam

• e101 E kullanıcısına yanıt

Bilkent ctis

• helal

• Tıp okusan sağlam bir cerrah olurdun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.