Şimdi Ara

Megane 4 orjinal icon deri döşeme SON 4 ADET! - Renault Megane IV koltuk kılıfı 8201652396

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ORİJİNAL SIFIR Renault ürünüdür. Kılıf değildir Icon paketin ön 2 koltuk FABRİKASYON deri DÖŞEMESİDİR. Tüm Megane 4'lere uygundur. Minder, sırt ve kafalıkları içerir. Fiyatı bedava tuttum servis fiyatı 294 dolar. Çıkması bile bu fiyattan pahalıdır. Kılıf diktirmek bile bu fiyattan pahalıya gelir üstelik kılıfların aksine bu orjinal döşeme olduğu için Airbag'lerinizi devre dışı bırakmaz!

FİYAT: 4999 TL

SON 4 ADET KALDI!

Megane 4 orjinal icon deri döşeme SON 4 ADET! - Renault Megane IV koltuk kılıfı 8201652396

8201652396

Orjinal Mais Renault Megan 4 ikon koltuk döşemesi, orjinal Renault Megan 4 ikon koltuk kılıfı, orjinal megane 4 icon deri koltuk kılıfı, deri döşeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikTürk -- 24 Ağustos 2025; 22:1:49 >

• Peki bunun arka koltuk setini nasıl bulabiliriz? Bayiden sordurttum ama yoktu.

Muhtemelen başka bayilere sormanız lazım çünkü parçacılar bile satmıyor bunu. Gerçi almak isteyen bir arkadaş 2023 Touch kumaş modelin tek bir tane minderini sormuştu (Minder kısmı yırtıkmış) ve servis 28.000TL demiş. Muhtemelen böyle bir set yerine şanzıman bakımı yaptırabilirsiniz 😅 Ben bedava fiyattan veriyorum. Ortalama bir kılıfın ön seti parasına servis malı orjinal Renault deri döşeme satıyorum. Sırf set olsun diye kılıf alıp pis gözükmesinden ve AİRBAG'leri devre dışı bırakmaktansa öne orjinal deri döşeme alırım. Eğer arkaya kılıf almazsanız zaten kumaş olan ile deri olan göze batmaz kimse bakıp da koltukların farklı demezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikTürk -- 24 Ağustos 2025; 22:2:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.