Başlıkta belirttiğim gibi 8-10 k arası fiyatını hakeden f/p kralı, 2k 27 inc Gsync destekli IPS bir monitör arıyorum. 144 - 180 hz arası yeterlidir. Amaç oyun(knight online / cs 2) ve kaliteli film ve içerik izlemek. Baktıklarım ve yakın olduklarım, Dell G2724D, Lenovo Legion R27QE 10 k civarına Msi g274qpf e2, Asus Tuf Gaming VG27AQL3A, Asus XG27ACS, bunlardan birisi 8k üzerinde 2 k farka değer mi? Son olarak samsung odyssey g65b 12.5 k ve LG 27" 27GR83Q-B 13.5 k buralara çok çıkmak istemiyorum ama monitorde 1 kere alınacak 8.5k ile arasındaki 5 k farka değer derseniz değerlendireceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2k 27 inch monitör tavsiyesi

-
-
modellerinin arasında kalmıştım ben de. en sonunda lenovo almaya karar verdim. 10 gündür araştırıyorum ve içlerinde en mantıklı olanı bu bence. Media Markt'tan sipariş verdim bugün ulaşır muhtemelen elime. 3 taksit 9k ödedim.
-şuan dell s2721dfga kullanıyorum ama g2724d modelinin bununla alakası yok. sadece kasası aynı, eski kaliteyi bulamazsın.
-asus tuf serisine yaklaşma bile.
-asus rog xg27acs modelinin parasına değmediğini söyleyen bir çok youtube ve başka forum yorumları gördüm.
-aoc ve philips bulsaydım onlardan alacaktım ama mantıklı bir fiyat aralığında stoğa girmesini beklemek istemedim.
-lenovo'da sıkıntı çıkarsa 1 seferlik değişim talep ederim. eğer olur da iade falan edersem msi almayı düşünebilirim. ama msi'in lenovodan bir tık aşağıda olduğunu öğrendim.
-
xg27acs'yi ben kullanıyorum özellikleri görüntü kalitesi vs çok başarılı tek sıkıntısı ips glow biraz fazla. özellikle karanlıkta film vs. izlediğinde gözüne çarpıyor. bir de hdr'si bi işe yaramaz
-
Eyv kral lenovo deneyimlerini bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.akakce.com
Just a moment...https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27acs-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html -
Msi G274qpf e2 düşünüyorum kral bunlar arasinda 1-2 k farka oluyor sence hangisini seçmeliyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X