togg'u çinlilere kakalamadığınız için çok pişman olacaksınız, geleceği olmayan yatırım. |
Yeni ÖTV düzenlemesi Togg’u vurdu: Tüm modeller zamlanacak! (5. sayfa)

-
-
togg zaten ithal araç, sadece parçaları burada birleştiriliyor, nasıl düşük fiyattan satılacak??
-
o kismin muhatabi ben degilim, lanse edenler.. sonuc olarak bunu nasil lanse ettilerse o sekilde fiyat ile cikarmalari gerekiyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçim zamanı arabayı nasıl sokak sokak gezdirdikleri, dayıların önüne yatıp ez beni diye bağırdıkları geldi aklıma. seçim bitti şov da bitti, o dayılar doblolarına binip gittiler.
-
Dostum şuan tek ve en iyi seçenek UZUN MENZİL Tesla Model Y çeki demirli versiyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun onun da fiyatının 3,225 Milyon TL olmuş olması...
-
-
Tesla resmi açıklaması;
TEMMUZ ENVANTER LİSTELEMESİ VE FİYAT BİLGİLENDİRMESİ
- Envanter listelemeleri 31 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edecek.
- Yeni başlangıç fiyatları 28 Temmuz Pazartesi itibarıyla geçerli olacak.
Yeni Başlangıç Fiyatları:
- SR RWD: 2.241.000 TL (%25 ÖTV)
- LR RWD: 3.225.240 TL (%55 ÖTV)
- LR AWD: 3.998.400 TL (%75 ÖTV)
x (formerly twitter)
Tesla Europe & Middle East (@teslaeurope) on Xhttps://x.com/teslaeurope/status/1948829012329107585
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 26 Temmuz 2025; 21:15:55 >
-
Togg politize edilmiş bir ürün.Görevini yaptı seçim kazandırdı,amfibik gemi gibi.Zamanı gelip kullanışlı aparatlıktan çıknca fişi çekilir.
-
Çin’deki standartlar farklı 17 yıllık elektrikli araç üretim deneyimleri var, bazı araç üreticileri eskiden kuruldukları ve artık sistemi oturttukları için karlı hale geldiler. Togg daha yeni kuruldu bir sürü şeyi sıfırdan anlamaya yapmaya başlıyor deneyimi yok bu konuda. Keza batarya bile üretemiyor.
Tesla ise dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi. Onunda 17 yıllık deneyimi var. Hem ucuza üretmeyi biliyor hem teknolojisi tamamen oturmuş hemde satın alma gücü efsane. Yazılım konusunda birisi ABD firması birisi Türk firması arada birde 14 yıllık fark var yazılımda da.
Fazla haksızlık ediyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam togg bu ülkenin ihtiyacı bir araç değil
bizim ihtiyacımız ilk etapda clio gibi gençlere uygun araç
egea gibi aile aracı idi bu şekilde araç yapılsaydı işte o zaman satış rakamları çok farklı olurdu
cari açıkla gerçek savaş böyle olurdu
togg üretim sayısı çok az hem pahalı hem elektirikli herkese uygun değil
bende bi amca var koyu akpli türkiyeye kalıcı yerleşti villası parası var v.s
şartları almak için çok uygun ve bu adam togg almıyor arasıra takılıyorum alsana niye almıyorsun diye hep bahane üretiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X