Şimdi Ara

🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
15
Favori
10.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer operatörden Gigafiber'e geçiş yapınca Turk Net 2500 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyor.

Ben diğer operatörden Turk Net'e geçiş yaptım ve cayma bedeli faturasını Turk Net'e göndereceğim. Akabinde Turk Net cayma bedelini bana 12 taksitte ödeyecek.

12 aylık ödeme kampanyasından faydalanırsam tüm yılın bedelini peşin ödeyeceğim.

Bu durumda Turk Net diğer operatörden cayma bedelini bana nasıl ödeyecek?

Edit : Bu durumu Turk Net müşteri hizmetleri yetkilisine sordum. Cevabı paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 3 Eylül 2025; 16:13:59 >

• curky C kullanıcısına yanıt

Hocam bu sene peşin ödersem aylık 100 TL indirim oluyor. (699 TL yerine 599 TL)

Onun yerine bu sene 699 TL'den aylık ödeme yapayım, cayma bedeli 12 ay boyunca faturamdan düşsün.

Seneye peşin ödeme kampanyası ile aylık ödeme kampanyası arasında çok fiyat farkı olursa 12 aylık peşin ödeme kampanyasından faydalanırım diye düşünüyorum.

• geçen turknete engelli olarak ve referansla üye oldum 12 1 aylık peşin ödedim, geçen 140 fatura çıkmış onu ödedim, ardından, şimdi baktım 540 lira daha ödenmemiş fatura çıkmış neden böyle oluyor normalmi bu durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    Senelik peşin ödeme yaptıysanız gelenleri/çıkanları ayrıca aylık ödemenize gerek yok. Aynı durumu ben sormuştum fatura detaylarına ve fatura suretine girince ilk ay için 0 TL tutar göstermesi lazım. Fazladan ödeme yapmış olma ihtimaliniz var, kayıt oluşturun. Mesela aydan aya fatura görünecek böyle ama ödendi oluyor otomatik. 🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 8 Eylül 2025; 23:28:4 >

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    ozaman başvuru yapayım 140 lira ödemiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.