yok yetmiyor çünkü aile hekimlerin çoğu kadrosu dolu ya uzmanlığını okumanız gerek ya da pratisyenlikte doğuya atanıp orada aile hekimliği boş kadrosu çoktur |
2025 TECH BOLUMLERINDEKI YIGILMA (3. sayfa)

-
-
x de dahiliye doktoru isimli kişi paylaştı. ben kafadan sallamıyorum ya. her ay azalan bir grafik var. 105/95-90-75 gibi. aydan aya düşüş yaşamış. zaten yazdım mutlaka lokal dir. tutup 500 kişiye yazmaman gereken yasaklı ilaçlardan(antibiyotik, ağrı kesici bla bla) yazarsan düşüyor bu aşikar. yada birçok sebepten.
-
dayı ben bu forumu takip ediyorum. Hep tıpı gömüyorsun madem tıp bu kadar kötü oğluna mühendislik yazdır da görelim seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben tıpı gömmedim. çakma ankaratıplının söylediği rakamları herkesin alamadığını izah ettim sadece. aile hekimliğini beğenmeyen başka branş seçer. tıpı niye gömeyim. en sevdiğim mesleklerden birisi tıp. siz yanlış anlamışsınız.
-
tıp bu sene 26k ile kapatır demedi demeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Savunma sanayi sektöründe en çok mezunu bulunan üniversitelerden birisi Gazi, karşılaştırma yapman saçma olmuş.
Ek olarak 3.5 ortalama yapıyorsan zaten ss’ye girememek istisna olur, zaten o ortalamayı yapan da bir elin parmağı kadardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillingField -- 21 Temmuz 2025; 1:41:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gazi çöp ya ondan örnek verdim, gazi girebiliyorsa iyte de girer demek istedim.
benimkisi 3.95
-
3.95 kötüymüş, benimkisi 4.5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X