|
Teksas'taki sel felaketinde kaybolanları bulmak için yapay zeka ve sonar kullanılıyor

-
-
Teksas'ta sel oldu diye kimse Trump'ı suçlamıyor, bunun bir doğal afet olduğunu biliyor ve ülke kenetlenmiş durumda. Yanlış yapanlar varsa herkes eleştirisini sel felaketinin sonrasına saklıyor..
Aynısı bizde olsaydı sel felaketi daha devam ederken muhalif zibidiler ;
-hani yağmur duasıyla yağmuru yağdırıp durduruyordunuz,
-hani Allah vardı neden müslümanları sel basıyor,
-atatürkün ahı tuttu, fenerbahçenin vahı tuttu,
-beter olun ak partiye oy vermiştiniz hakediyorsunuz,
-size yardım parası yollamayacam (sanki dha önce hayatında yardım etmiş gibi) içlerindeki kin ve nefret dolu zehri boşaltıyor olurlardı.
Bizim ülkemizde muhalefet iktidarı düşürmek için ülkeyi düşürmeyi göze alacak kadar alçalmış, bir işe yaramayan gafiller topluluğundan başka birşey değildir.
-
sonrada neden biz avrupa gibi yada abd gibi değiliz diye ağlarlar. sen bir kafanı değiş önce demi
-
Zaten tam da senin bu yaptığından oluyor. Şimdi çok erdemli bir insan mı oldun? Neye fayda sağladın? Senin yazdığın bu yorumla kim hatasını anladı? Propaganda yaparak hiçbir şeyi değştiremezsin. Sen şu anda propaganda yapıyorsun. Daha etkili olmak için BÜYÜK HARFLERLE YAZ!
-
Kardeş makarnayı az tüketmelisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin gibi zihniyet de olan insanlar yüzün den bu ülke bu halde merak etmeyin sonunuz geliyor
Kimse yemiyor bunları.
-
Sen ye diye yazmadım oku diye yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkenin asıl sorunu senin gibi düşünenlerdir asıl, kimin sonunun geldiğini Allah bilir..
Görelim mevla neyler neylerse hep güzel eyler..
Allah seni makarnaya muhtaç etsin demek istiyorum ama ağır olacak. Allah sana akıl fikir versin hidayet versin..
Sizin bu neden avrupa gibi değiliz takıntınızdan gına geldi artık, avrupaya özenen, öykünen, onlar gibi olmak isteyen bu uğurda dini ve milli değerlerini yırtıp atankar biz değiliz sizlersiniz.. Her fırsatta 3-5 kuruş uğruna yurtdışına kaçmaya çalışan ülkesini satan ve sonra utanmadan müslümanlara yallah arabistana diyenler yine sizlersiniz..
Propaganda yapmıyorum kardeş, sen o fındık kadar beyninle yazdıklarımı okuyup anlayabiliyorsan büyük harfle yazmama gerek yok bence.
Yarısı doğru yarısı da siyasi ve haliyle de saçma.
Felaket esnasında denetim anlamında, organizasyon anlamında, alt yapı anlamında vs hatalar varsa eleştirilecek tabi ki . Rant için göz yumulan hatalı işlerle dolu memleket. Sırf ideolojik savunma yapacağım diye bunları göz ardı edecek değiliz.
Diğer bir madde .yani eleştirilerin olay esnasında olması ve dozunun nefret söylemine kayması konusunda haklısın ama burada da bir karşılık var. Yani bu söylemleri iktidar tarafı da yapıyor hatta daha çok yapıyor. Elindeki siyasi gücü ,ekonomik gücü ,medya gücü ile sürekli olarak yapıyor .Yani muhaliflerden önce ,bir öz eleştiri yapın. Yıllar chp=pkk denildi ,hainler denildi bölücüler denildi Türkiye düşmanı denildi. Bugün gelinen noktada hdp ile ittifak kuran kimmiş görüldü. Şimdi aynı yandaşlar barış karşıtı olmakla suçluyorlar insanları
Bizim ülkemizde muhalefet iktidarı düşürmek için ülkeyi düşürmeyi göze alacak kadar alçalmış, bir işe yaramayan gafiller topluluğundan başka birşey değildir.
Ne güzel nefret söylemleri
AKP MHP DEM ittifakı kesin barış içindir yoksa birilerinin koltuğu için değildir.
-
Allah'ın rahmeti ve bereketi tüm inananların ve doğru yolda olanların üzerine olsun. Allah asıl sana ve senin gibilere akıl fikir versin.
Aminn..Allah'tan gelecek hertürlü akış fikir ve rahmete sonsuz şükürler olsun derim.
şakamısın sen, benim yazdıklarım seni destekler nitelikte. heralde bakmadan cevaplıosun direk
En Beğenilen Yanıtlar

Teksas'ta sel oldu diye kimse Trump'ı suçlamıyor, bunun bir doğal afet olduğunu biliyor ve ülke kenetlenmiş durumda. Yanlış yapanlar varsa herkes eleştirisini sel felaketinin sonrasına saklıyor..
Aynısı bizde olsaydı sel felaketi daha devam ederken muhalif zibidiler ; -hani yağmur duasıyla yağmuru yağdırıp durduruyordunuz, -hani Allah vardı neden müslümanları sel basıyor, -atatürkün ahı tuttu, fenerbahçenin vahı tuttu, -beter olun ak partiye oy vermiştiniz hakediyorsunuz, -size yardım parası yollamayacam (sanki dha önce hayatında yardım etmiş gibi) içlerindeki kin ve nefret dolu zehri boşaltıyor olurlardı. Bizim ülkemizde muhalefet iktidarı düşürmek için ülkeyi düşürmeyi göze alacak kadar alçalmış, bir işe yaramayan gafiller topluluğundan başka birşey değildir. |
Zaten tam da senin bu yaptığından oluyor. Şimdi çok erdemli bir insan mı oldun? Neye fayda sağladın? Senin yazdığın bu yorumla kim hatasını anladı? Propaganda yaparak hiçbir şeyi değştiremezsin. Sen şu anda propaganda yapıyorsun. Daha etkili olmak için BÜYÜK HARFLERLE YAZ!
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X