Şimdi Ara

Türk Telekom Popüler 20GB 130 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
24
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Operatörlerde cayma Fatura Kesim tarihine göre belirleniyor .

Siz Geçiş yaptıktan sonra Faturanız kesilmiş ve 2. fatura dönemine girdiğiniz için Cayma çıkmış . Bu diğer operatörde de böyle .Vodafone de de İlk ay Faturan kesilse de Cayma bedelini iptal edebiliyordun en son ben Sene başında iptal etmiştim .

Turkcell de Fatura kesim Tarihi değiştirme yapılıyordu. Kesim tarihini değiştirip Faturanız kesilmeden çıkış yapsaydınız belki cayma olmazdı .

Ama işin ucunda Turkcell olduğundan Ve sağı solu belli olmadığından yine de cayma bedeli bir şekilde çıkarabiliyor .

• daquied kullanıcısına yanıt

12 Ay kullanabilmen için Fatura kesim tarihinde hattın açılması lazım Misal 23 Temmuzda açılması lazım

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt

Aynı anda başvurduğum iki hattimdan birini geçirdiler diğerini gecirmediler. Günlerdir uğraşıyorum sonuç alamadım. Her gün darlıyorum müşteri hizmetlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeric -- 19 Temmuz 2025; 14:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeric kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi yaşıyorum dün en son bayi teslimi için gittim orada bile ikinci hattı taşıyamadı sistem taşımayı bitiremedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya devam ediyor mu?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bütün faturalar 23 ünde mi kesiliyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

23 ünde kesilmiyor

3 fatura kesim tarihi var Türktelekom da

Ayın 9.22.26. Günü

Yeni geçişler 22 ve 26 olarak belirleniyor .

• MH'ne telefonumu bırakmıştım geçen ctesi, 1 saat sonra arayıp bilgilerimi sordular ve ardından kuryenin teslimat için ptesi geleceğini söylediler.

Kurye ptesi geldi, yorucu güvenlik prokotokollerini yabtı ve sinkartı teslim ettikten 2 gün sonra hat açıldı...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    kurye ücreti alınacak mı hocam

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Telekom alır…

Bilerek yapıyor işte anlatmak istediğim o benim olması gereken 9u o zaman ama ne kadar eksik olursa işlerine geldiği için 4 5 gün sonrasına vermiş. 22 sinden sonra yapsam 26 sı yapacaktı muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

9 u eskide kaldı artık kullanmıyorlar

Yapmayacaktı .

bu tarifeye geçen herkesin 22 si ise sizinde 22 olacaktı

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum var. Sim kartı da aldım. Mesajla Eksik evrak sebebiyle başvuruyu iptal etmişler. MH ne sebebini sordum. E-Devlet ten bilgilerimi alamamışlar. Hangi bilgim, niye alamamışlar hiçbirşey göremiyor. Sizin suçunuz değil diyor. Tekrar müracaat al dedim kampanya bitti alamam diyor. Aynı şartlara 2 katı fiyat istedi. Bende BTK ya şikayet yazdım. Mesaj resimlerini de ekledim. Bekliyorum.

• okistan kullanıcısına yanıt
    şikayet kaydı alması gerekiyordu hocam 24 saat içinde inceleme sonucu yeniden arıyorlar kampanya zamanı bitse bile geçiş yapıyorlar rezillik resmen

• Ben pazar başvurmuştum. Sonra vazgeçtim aradıklarında. Şimdi pişman oldum tekrar aradılar. Kurye yönlendirdiler

• Arkadaşlar internet hızlarınız nasıl. Ben ankara da 5-6 mb hız alabiliyorum.

Sözleşmede acaba hız degeri varmıydı. 130 tl diye 5 hız veriyorlar sanırım

• ferfecir06 F kullanıcısına yanıt

TT Mobil’deki hiçbir tarifede hız limiti yok, hız bulunduğunuz lokasyona, cihaza göre değişebilir. 4.5G yerine 3G kullanmayı deneyin, yer yer 4.5G yoğun olduğunda 3G daha hızlı olabiliyor.Türk Telekom Popüler 20GB 130 TL 

• İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

Hız limiti var kullanım hakkı bitmeye yakın %80 dan sonra yavaşlatıyorlar .

Onu biliyorum hocam, ama genel olarak tarife içerisinde bir limit yok. Vodafone’daki limitsiz tarifeler gibi, demek istediğim oydu.

• ferfecir06 F kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Popüler 20GB 130 TL

Bugün aldığım hız .Bursa

Ankarada taşıyıcıları kapatıyorlar o yüzden istasyon açılırsa hız alırsınız.

İnternet hakkında bitmeye yakın yavaşlatıyorlar sadece oda bazen 70-80 mbps bazen de 200-300 mbps arası

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.