Şimdi Ara

Türkçe büyük dil modeli T3 AI'ın beta sürümü yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akplilerin ahlakıyla ahlaklandıysa kalsın biz almayalım. Bismillah deyip dolandırır bizi.

• Epirus kullanıcısına yanıt

Ama sizde biliyorsunuz ki aglayandan gecilmiyor ortalik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunesahmet kullanıcısına yanıt
    (Aylar önce sanırım 1 kez yazmıştım.)

Türk Dil Kurumu'nun derlediği Atasözleri ve Deyimlerin büyük çoğunluğu, özellikle İnsani olanları başka toplumlardan uyarlanmış gibi.

Para ve Menfaat ile ilgili kötücül olanları ise Maşallah çoğu kişi biliyor ve uyguluyor.

Bilişim çağındayız. Şimdiki ve gelecekteki Gençler durumu toparlasın, diyeyim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunesahmet kullanıcısına yanıt

Dostum Osmanlıca bir dil değil önce bunu bir öğrenmelisin. Osmanlıca bir alfabedir. Türkçenin arap harfleriyle birkaç basit değişiklik ile yazılmasından ibarettir. Osmanlı da resmi dil zaten her zaman Türkçe oldu. Sovyet rusyanın Türk devletlerini işgalinden önce de Türk devletleri Osmanlıca yazıyorlardı. Peki ne oldu? Sovyet rusyada onların alfabesini kril alfabesiyle değiştirdi. Tanıdık geldi mi? Amacın ne olduğunu zaten inönü çok güzel anlatmış. Bunu tüm İslam dünyasında yaptılar. Netice küçük küçük devletcikler. İstedikleri gibi oradan oraya vurdular. Bugün de yine bu birlik kurulmasın isteniyor batı bunu tüm gücüyle engellemeye çalışıyor sebeb ne olabilir düşündün mü?

Kimsenin kışkırmasına gelecek saflıkta da değilim. Gerçekleri konuşmak onun bunun kışkırmasıyla olacak bir şey değil.

• Epirus kullanıcısına yanıt
    Buna tek kelimeyle cevap verilir Amin :)

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Tartismaya girmeye gerek yok bu konunun uzmanlari var zaten. Merak eden gibip ogrenebilir.
    Sahsim adina su anki kullandigimiz Turkce'nin (Istanbul Turkce'si) mukemmel oldugunu dusunuyorum. En guzelide cinsiyet ayrimi bile yapmayiz biz dilimizde ama bak ingilizce almanca arapca'da bu ayrim vardir. Okundugu gibi yazilan yazildigi gibi okunan kac dil var dunyada?

Oktay Sinanoglu'nun konusmalari vardir youtube'da. Musaitliginde dinle muhakkak. Biraz takintili birisiydi ama adamin dusunceleri cok dogru ve bu ulkeye ciddi emekleri olmus bir insandir.

quote:

Kimsenin kışkırmasına gelecek saflıkta da değilim.

O zaman soyleyecek birsey yok ne mutlu sana.

• Ne yapmışlar aslan parçası.

Milletin parasını iç edip sosyal medyadaki trollere propaganda için mi dağıtmışlar?

Sınav sorularını çalıp devlete mi sızmışlar?

Elinde bayrak olan vatan evladı sivillere tank ve savaş uçakları ile mi saldırmışlar?

Yoksa seçilmiş yönetimi yıkmak için batıdan yardım mı dinlemişler?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Sloganı ahlaklı yapay zeka olan bir yapay zekadan söz ediyoruz, neyin kafasını yaşıyorlar anlamak zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murata42 M kullanıcısına yanıt
    Kuzey Kore metodolojisinde ilerliyoruz gibi geliyor bana sanki, ilginç gerçekten de.

• olumsuz eleştirmek çok yaygın.

burada ve diğer sosyal medyada görmek mümkün.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.