< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoxod -- 16 Eylül 2025; 15:44:29 > |
Vodafone 20GB 208₺ 30GB 293₺ 60GB 392₺ (87. sayfa)

-
-
Arkadaşlar haftalık ek paket lazım fiyatlara bakıyorum 200-300-500. Sadece 5 GB falan yeter?? Varmı bı bilgisi olsan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Link tobiye yönlendirecek sağa doğru menüden Fatura gönderim tercihi seçin mail girip doğrulayın 5 günlük 5 gb verecektir.
https://vfselfservis.page.link/AuCxVkRWXQuJfkC2AKod
Yığını:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Eylül 2025; 21:45:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
hocam mail adresim iletisim bilgilerimde dogrulanmis olmasina ragmen fatura bana maille gelmiyor, uygulamadan fatura ayarlarina girip e-fatura dedigimde ise uygulamadan direkt atiyor.
sizin yukarda verdiginiz bu linki tikladim guvenli baglanti degil dedi girmedi. mail adresime faturanin gelmesi icin baska ne yapabiliriz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yanımda uygulaması yüklü cihazdan açın linki giriş sonrası gelen maili 30 dakika içinde onaylayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Eylül 2025; 21:47:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar vodefone'u.
Temmuz ayında faturalıya geçtim. Paketim kapsamında ban vaaddettikleri hepsiburada ve otokonfor (Araç yıkama) kodları çalışmadı. O günden beri abartısız 6-7 ayrı şikayet kaydı açtım ama ne sorun çözüldü nede geri dönen.
En son 2 hafta önce bu sebepten müşteri hizmetlerinin bu sorumsuzluğunu şikayet ettim, üst birime iletilecek dendi ama hala geri dönen olmadı.
Koskoca Vodafone resmen mahalle bakkalı gibi müşteri memnuniyeti konusunda
_____________________________ -
aynı mail adresini tekrar yazdım güncelledi ama doğrulanmış gözüktüğü için doğrulama maili göndermedi herhalde. 21'inde fatura kesilecek eğer fatura maili gelmezse bakalım ona göre farklı mail adresi ile tekrar bir deneme yaparım veya tobi'ye bağlanıp ordan kayıt açtırırım.
Kırmızı Fırsat 2025 paketleri yeniden satışa çıkarmı acaba bilgisi olan varmı
Tüm adımları tamamladın esim olarak. Edevlette onaylayacağım vodafone sözleşmesi görünmüyor. Böyle birşey başına gelip çözen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 18 Eylül 2025; 23:11:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayetin falan olursa buradan ilet hocam hemen ertesi günü dönüyorlar
tuketicisikayet.btk.gov.tr
BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemihttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/login
Arkadaşlar dün veya bugün Online işlemlerden numara taşımayı işlemi yapıp esim ile tüm işlemlerini tamamlayan oldu mu? Bana 2 gündür e-devlete sözleşmem düşmüyor. Taşıma adımlarını tamamlayamıyorum.
Birkanbey : benimde internetim bitmek üzeri arkadaşa dediğinizi yaptım 5gb internet geldi teşekkür ederim ilaç gibi geldi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tekrarım yok iyi seyirler -
15 yıldır kullandığım vodafone yeni müşteriye 200 liraya verdiği paketi bana 480 tl teklif ediyor. Yarın kapattırayım da görün türkcell aynı paketi 300 liraya veriyor. Üzerime 2 hat var ikisini de taşıyacağım zor bulursunuz benim gibi müşteriyi
Sınırsız paket kullananlar Telekom'dayım nasıl geçerim?
Bir de paylaşım sınırı var mı?
Şu anki sistem tam olarak bu.
Eskiden Operatörler numara taşımazdı, zorluk çıkarırdı. Şimdi ise numaranızı taşıyın diyorlar. Sonra dönem toplantılarında şu kadar abone bize numarasını taşımış vs. derler.
Tavsiyem:
Hattı Vodafone faturasıza taşıyın 2-3 gün takılın 990 liraya 12 ay ve 1.190 liraya 24 aylık olarak faturalıya geçiş tarifesi olarak çıkacaktır.
Faturalı hatta taşırsanız da sorun yok.
numara taşıma işlemi sonrası 30 gün bekledikten sonra yine aynı şekilde 990 liraya 12 Ay ve 1190 liraya da 24 aylık şekilde çıkacaktır sınırsız tarife
Ben faturalı hatta taşıyıp 24 aylık 1.190 liralık olanı almıştım daha yeni
quote:
Orijinalden alıntı: GYATavsiyem:
Hattı Vodafone faturasıza taşıyın 2-3 gün takılın 990 liraya 12 ay ve 1.190 liraya 24 aylık olarak faturalıya geçiş tarifesi olarak çıkacaktır.
Faturalı hatta taşırsanız da sorun yok.
numara taşıma işlemi sonrası 30 gün bekledikten sonra yine aynı şekilde 990 liraya 12 Ay ve 1190 liraya da 24 aylık şekilde çıkacaktır sınırsız tarife
Ben faturalı hatta taşıyıp 24 aylık 1.190 liralık olanı almıştım daha yeni
1 yıl internetsiz altyapısız bir yerde kalacağım. Bu sınırsızdan alıp paylaşmak istiyorum. Şartlarda vs hotspot için ayrı kota var mı? Peki hız sınırı var mı?
-
Var tabii, hotspot sınırı 15 GB olması lazım. Yoksa millet modem gibi kullanır…
15 gb hotspot kotası var sınırsız tarifelerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Eylül 2025; 23:23:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X