|
Bildirim
Galiba son tablet deneyiminiz 15 sene önce oldu. Şu an bu yorumu Tab s10 ultradan yazıyorum ayrıca iş için kullandığım laptop ım var. Tabii ki bir bilgisayar seviyesinde üretkenlik beklememek lazım tabletlerden ama bunlar günlük işlerin görülmesi için üretilmiş mobil cihazlar. Telefonum da samsung olduğu için gün içinde çoğu işimi çok hızlı ve kolay şekilde tablet ve telefon birlikteliği ile hallediyorum. Şu yazdığın uygulama isimleri o kadar komik ki. Bir cihazı küçük düşürmek için bu kadar küçülmeye gerek yok. Cihazın yapabildikleri belli işinize yaramıyorsa almazsınız. Samsung ürünü üretince kapınıza gelip zorla satmaya çalışmıyor. Ben klavye de aldım. Zaten genelde işim maiiler ve microsoft ofis uygulamalarıyla. Adobe'nin çoğu uygulaması da var. Yeri geldiğinde autocad/solid benzeri uygulamalarda çizilen çizimleri görmemi/düzenlememi gerektirecek uygulamalarda var. Diğer pc programlarınında neredeyse çoğu alternatif uygulaması da bulunmakta. Sen tam olarak ne istiyorsun zikirmatik falan diyorsun onu anlamadım.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 11 Temmuz 2025; 13:58:20 > |
|
Tabletten herkesin beklentisi farklı. Benim için. - PDF açsın - Not alayım - CBR formatında çizgi roman okuyayım. Bu üç özellik için 20 bin lira vermek istemiyorum. Galaxy Tab S6 Lite aldım. Tüm ihtiyacımı mükemmel karşılıyor. |
14.6 inç hakikaten dev ekran olmuş,laptop ekranı gibi. |