|
Bildirim
Yerleşik tarayıcıları tercih etmisimdir hep edge hem sade hem hızlı
|
Umarım IE ile Netscape'in başına gelenler şimdi Edge ile Chrome'un başına gelir. |
Demek ki bir de verilerimizi toplayıp göndermekten vazgeçse, uçacak resmen. Windows 11'de aynı şekilde, android de. Bunların bu arkaplanda işlem yapan şeylerini kaldırınca sistem resmen şantiyeden, tatil köyüne geçmiş gibi rahatlıyor, ferahliyor oksijen alıyor.
Mümkün mertebe Mozilla ürünlerine devam, Edge kullandım gerçekten övüldüğü kadar güzel bir tarayıcı ama ben kendi kurallarımı koymadıktan sonra zorbalık yapan ürünleri kullanamıyorum, kimseye de tavsiye etmem güçlendikçe daha da b*kunu çıkarıyorlar. Bana verilerime kim bakarsa baksın cia ajanı mıyım ben diyenler yüzünden bugün bu halde rahatlıkla zorbalıkla tüm verilerimizi ince eliyip sıkı döküyorlar. Ayriyeten mobilde de Firefox kullanıyorum, bilinenin aksine gayet stabil çalışıyor. Eklenti desteği de cabası |
Umarım IE ile Netscape'in başına gelenler şimdi Edge ile Chrome'un başına gelir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 8 Temmuz 2025; 16:26:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaylandIZMIR -- 9 Temmuz 2025; 10:27:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Mi acaba? |
eskiden yaptigim ilk sey firefox daha sonra ondan da vazgecip chrome kurmakti. ama son bes senedir edge disinda hic bir sey kurmuyorum. 5 sene oncesinde digerlerini denedim. edge artik 10 gomlek ustu digerlerinin. kisilestirme, hiz, eklenti. bu ucu yetiyor bana. bir de guncelleme yapinca yandex denilen rezaleti arama motoru yapmasa daha mutlu olacagim. hayir yandex ne ya bir de. rus degil mi niye yandex arama motoru oluyor hala anlamadim. 2 ayda bir oluyor nedense. hemen google yapiyorum. |