Şimdi Ara

DEATH STRANDING 2 TÜM HAKLAR 2500TL (CYBERPUNK 2077 DAHİL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Hesap Türü #Primary Hesap Bölgesi #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DEATH STRANDING 2 TÜM HAKLAR 2500TL (CYBERPUNK 2077 DAHİL)

DEATH STRANDING 2

TÜM HAKLAR

HINT PSN

** Oyunu ön siparişle aldım ps5 sorunum nedeniyle oynayamadığımdan satıyorum.

Fiyat : 2500 TL

* Hesapta Cyberpunk 2077 ' de mevcuttur. Tüm mail bilgileri ile birlikte verilecektir.Alan kişiden kendi belirlediği mail ve şifre değişikliği yapması istenecektir.

Alacak kişiye hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• İki oyun için geçerli fiyat budur. Herhangi bir pazarlık ya da ticari amaçlı komik tekliflere cevap vermiyorum vaktinizi boşa harcamayın. Size Uygun gelmiyorsa daha uygun olan yerden alınız.

2 oyun store fiyatları bellidir, diğer oyun için belirlediğim zaten temsili fiyattır.

Referanslarım belli eski tecrübeli bir donanımhaber kullanıcısı olarak bunlara alışık olduğumu da belirteyim. 😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo kral sahalara dönmüş 😃

Buralar artık senin bıraktığın gibi değil güvenilir değil abi, sizler gittikten sonra çok değişti. 😐

Hayırlı satışlar olsun. Görüşürüz abi. 👏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.