< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 12 Temmuz 2025; 14:28:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu Ülkenin Sokakları ve Ormanları Neden Leş Gibi? (3. sayfa)

-
-
instagram
Aydın Aydıner on Instagram: "Parklar sahiller savaş alanına dönüyor,Sizce bununla ilgili ne yapılabilir?"https://www.instagram.com/reel/DMWsWoKoVjX/?igsh=Z3BvZ2JsOWswNHR5
CHP BEBEK SAHİL
SABANCI PARKI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 23 Temmuz 2025; 17:54:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Araplar, Suriyeliler ve Afganlar o kadar pis değil aslında. Asıl pis olanlar Pakistanlılar ve Hintliler. Türkiye'de pislik hep çok fazlaydı. Bence pislik konusuna geldiğimizde göçmenler çok fazla suçlanamaz. 2000lerin başında maltepe sahil çöp doluydu, herkes denize kondomuna kadar atıyordu. Yalova denizi en son ne zaman temiz oldu mesela biliyor musun hiç? Sokak ve çevre temizliği konusunda iğneyi kendimize batırmamız gerekiyor daha çok. Ülkede 90 milyonun 20 milyonu göçmen desek (ki bu sayı biraz abartı bence) 70 milyon insan var, kalan 70 milyon emin ol daha çok etkiliyor temizliği.
Ben çocukken gittiğimiz her piknik alanları (aynı şekilde 90ların sonu 2000lerin başları) pislik içindeydi her zaman. Hiç göçmen falan da yoktu.
-
-
-
-
Bunun AKP'si veya CHP'si mi var?
ETRAFI TEMİZ TUTMAYI BİLMEYEN İNSANLAR VAR VE BUNU HALA SİYASAL OLARAK GÖRÜYORSUNUZ!!!!!!!!!! Bıktım sizin gibilerden! Yok chp şunu yaptı yok akp bunu yaptı.
Arkadaş temiz tutmayı bilmiyorsunuz işte. Bu kadar basit. Yok o onu yaptı yok bunu yaptı. Merak etme ben ormanlık alanların içini de biliyorum sen hiç o tatlı canını sıkma. ÇEKİRDEKLERİ ÇİTLİYE ÇİTLİYE, PAKETLERİ SAĞA SOLA SAÇA SAÇA PİSLİĞİNİ ÇÖP KUTUSUNA ATMAYA ACİZ İNSANLAR VAR NE YAZIK Kİ!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Temmuz 2025; 0:57:20 > -
-
HEYKEL KONSER TİYATRO REKLAM VE MİLLET AÇ AÇ DİYENLER
KENT UZLAŞISI İLE HDP SEÇMENİN DEN OY DİLENENLER,
BELEDİYELERE HDP TİP İŞÇİ PARTİSİ SEÇMENİ KADROLARINI DOLDURANLAR
HDP NİN PKK KADROSU İÇİN SESSİZ KALANLAR ,
EVET CHP NE YAPSIN !!!???
Sokakları temizleyin kent uzlaşısı seçmenleri , toplanın - video çekin - sosyal medya dan seyredelim. Demirtaş ' a selam çakan 6+2 masa zübükzadelerine oy vermekle olmuyor.
Chp kendi cebinden ödemiyor o ibb ekrem otobüs işlerini.MarsVegasyoutube
Kılıçdaroğlu’na Babala Tv’de Başörtü sorusu ! #keşfethttps://www.youtube.com/shorts/u-uJ1vC0xs4?feature=shared
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 28 Temmuz 2025; 0:32:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X