Şimdi Ara

msı pulse 16 ai trendyol teknorya ölü piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce aldığım msi pulse 16 ai cihazında 1 adet ölü piksele rastladım başta iade etmeyecektim uğraşmayayım diye ama şimdi video izlerken gözüme takıldı biraz orta bi yerde olduğu için. Baktımki ölü piksel var diyerekten iade edince teknik servisten rapor fln istiyolarmış teknik servis de 1 adet ölü pikseli kusurlu saymayacak o yüzden cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum beğenmedim vs diyeceğim araştırdımki teknorya satıcı sıkıntı çıkarabiliyormuş bu konu hakkında ne yapmalıyım tecrübesi olan var mı ?

• Servisin ret kararını içeren evrak elinizdeyse Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebilirsiniz. Çok dikkat çekmiyorsa 1 ölü piksele dertlenmezdim fazla ama misal bendeki gibi 5-6 tane gibi kümelenmiş türden varsa iadesi gerekir tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mide bulandırıcı.

Bende Vatan bilgisayar denilen o über süper uçan kaçan firmadan ürün aldım. Sağ üstte pixelde leke var. Ölü veya sıkışmış değil. Kutuyu açınca müsteri memnuniyeti ya da koşulsuz iade fasa fiso. Değişim ve iade yok. İlla servismiş..Ben görmemeye calışıp kullanmaya calısıyorum. Her mecrada da vatanbilgisayarın o müşteriyi süper koruma ve memnuniyet saçmalıklarını yayacağım! Yaw, ürünü açmadan nasıl anlarım sorunu varmı yok mu?

Doğrudan hakem heyeti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 15 Temmuz 2025; 0:13:1 >

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı defekt sağ altta bende de var ama benimki Amerika'dan alınma HP Victus isimli çöp. Başta ölü piksel sandım (ki ölü piksel de var farklı yerlerde) ancak bildiğin leke veya toz. Panel üretilirken araya kaçmış tahminim. Mide bulandırdığı %100 ancak yapacak birşey yok, zaten cihazı pek kullandığım bile söylenemez. Siz THH'ye giderseniz kesin değişim veya iade çıkar hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.